Arama sonuçlarınız

1. uyku_hapi

Hindistan-Nepal gezi günlüğü 16 HAziran-17 Temmuz

Ynt: Hindistan-nepal Gezi Günlüğü 16 Haziran-17 Temmuz Çok faydalandım. Çok teşekkür ederim. Saygılarımla

2. uyku_hapi

Sırt Çantası İle Uzakdoğu' Da 7 Ay

Ynt: Sırt Çantası İle Uzakdoğu' Da 7 Ay Paylaştığınız yazınız ve tecrübeleriniz için çok teşekür ederim. Saygılarımla
  3. uyku_hapi

Artvin Kutaysi Kharkiv Moskova St. Petersburg Kiev Kutaysi Artvin

Ynt: Artvin Kutaysi Kharkiv Moskova St. Petersburg Kiev Kutaysi Artvin Merhabalar - Ukrayna ve Rusya türk vatandaşlarından hangi pasaport olursa olsun vize istemiyor. - Kharkiv Moskova yataklı treni oldukça konforlu, bilet bulmak çok kolay hemen her saat çok sık tren var. biz aksam 21-00...

4. uyku_hapi

Ynt: Artvin Kutaysi Kharkiv Moskova St. Petersburg Kiev Kutaysi Artvin Merhabalar Bahsi geçen şehir ve ülke için yeşil pasaport veya normal pasaport farketmiyor. vizeden muaf. wizzair sevdiğimiz saygı duyduğumuz bir şirket. Allah pervanelerine zeval vermesin. kendi resmi sitesinden...
  5. uyku_hapi

Merhabalar uzun bir aradan sonra; En son Azerbaycan gezi notlarımı paylaştıktan sonra malum mevsimin etkisi ile durulmuş idim. Kışın evde oturup gelen Couchsurfing'den gelen misafirler ile zaman geçirdikten sonra baharın gelmesi ile gezilere takrar başladık, ilk geziyi Ermenistan Erivan'a...

6. uyku_hapi

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Ynt: Kafkasya Gezisi Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Yolunuz açık olsun.

7. uyku_hapi

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Ynt: Kafkasya Gezisi Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Merhabalar, Gezinizin şimdiden keyifli geçmesini dilerim. Bence Vladikavkazdan doğuya dönmek zamanı olamayan bir gezgin için çok gerekli değil. Ancak illa Hazar kıyısına kadar gideceğim diyorsanız 2-3 gün de...
  8. uyku_hapi

Artvin-erivan Tek Başına Otostop

Ynt: Artvin-erivan Tek Başına Otostop şehiri ve Ağrı dağı'nı gören heryere hakim bir tepe. aşıkların takıldığı hoş bir köşe. malesef Ağrı'yı görmek mümkün olmadı.
  9. uyku_hapi

Ynt: Artvin-erivan Tek Başına Otostop tavlada ayak üstü )))

10. uyku_hapi

Ynt: Artvin-erivan Tek Başına Otostop Hem beklemece hemde ayak üstü iskambil oynamaca

11. uyku_hapi

Ynt: Artvin-erivan Tek Başına Otostop Erivan Kent Merkezi Public Square
  12. uyku_hapi

Bindik Bir Alamete! Otostop ile Turkiye..

Ynt: Bindik Bir Alamete! Otostop İle Turkiye.. Sitenizi ve "Bindik bir alamete" hareketini çok beğendim.. Ayrıca bavullara hasta oldum.. Selamlar saygılar. uyku hapı

13. uyku_hapi

Merhabalar Sevgili Gezenbilir Üyeleri; Nisan geldi geziler başladı... 17-21 Nisan 2013 günlerini kapsayan, Artvin'den başlayıp Ardahan, Posof sınır kapısı, Ahıska, Ninotsiminda-Bavra sınır kapısı ve Gümrü'den geçerek Erivan'a ulaştığım 5 günlük gezi notlarını sizler ile paylaşmak isterim...
  14. uyku_hapi

Karayolundan Toplu Taşıma Kullanarak Hindistan(herşey dahil 100 euro)

Ynt: Karayolundan Toplu Taşıma Kullanarak Hindistan(herşey dahil 100 euro) Merhabalar. Çok keyifli bir gezi bizim içinde bilgilendirici bir yazı olmuş. ellerinize sağlık. Çok uykum olmasına rağmen yazıyı görüp bir solukta okudum. Devamını ve dönüş seçeneklerinizi merak ediyorum. aynı yolu...
  15. uyku_hapi

60 LIK DELİKANLILARIN KAÇKAR ZİRVE VE TRANS SERÜVENİ

Ynt: 60 LIK DELİKANLILARIN KAÇKAR ZİRVE VE TRANS SERÜVENİ Tebrikler. Çok güzel anlatmışsınız. Çok bilgilendirici ve yol gösterici oldu. 2013 temmuzda bizimde bir etkinliğimiz olacak.. Saygılarımla uyku_hapı

16. uyku_hapi

Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Merhabalar.. Rusya ve Ukrayna için vize gerekmiyor. sadece pasaport ile geçiş mümkün. Gürcistan için pasaportta gerekmiyor nüfus cüzdanı kafi... Zorunlu zorunsuz hiç bir türlü sigorta gerekmedi.. Saygılarımla uyku hapı
  17. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Merhabalar.. Sigorta yok. yakıtı hesaplamadım. km çarpı 0.06 tl saygılarımla uyku hapı
  18. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Merhabalar.. Ukrayna'da Lpg mevcut. Fiyatı Rusya'nın iki katı diye hatırlıyorum. emin değilim. Çünkü hiç almadım. Bu rüşvet meselesi ile ilgili defalarca fikrimi yazdım. Gene yazıyorum. Polisler benden rüşvet istemediler. 1...

19. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Ukrayna'da akaryakıt fiyatları.. Fiyatlar ukrayna grivnası
  20. uyku_hapi

Ynt: Artvin - Tiflis - Vladikavkaz - Krasnodar - Rostov - Donetsk Merhabalar.. Ertesi gün Rostov'dan batıya doğine sıkıcı formları doldurup kontrollerden geçip Rusya'dan Ukrayna'ya geçiş yaptık..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri