Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım
motor sanzuman yeni takıldı kaporta komple bakımdan geçti boya yeni tekerler yokohama jant yeni 15" tavan yer döşeme degişti
tek sorunu ön rotlar eski birde amartisorler
25.000 tl düşünüyoruz.
05057436888
Ynt: G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım
isteyen olursa aracımı satıyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84823.0
1986 model g200 110hp 5 ileri
hyc58@hotmail.com
m115 olan aracın motorunu m102.980 230e ile değiştirecez ama elektrik kablolarındakı sorunu nasıl hallederız elınde m102 230 bağlantı şeması olan varmıı
Ynt: w460 Sivas'ta
hüseyin abi aklıma geldi ama ulaşacak tel yok sivas a gidecek vakit olmuyorki ? 0 505 7436888 murat sana zahmet bana verebilirmisin numarayı? yeni üyesin profile bakamazsın mesajı veriyor forum
Ynt: w460 Sivas'ta
Acil Yardım arac kaporta boyadan cıktı dün kayseri de yedek parçacıdan arka denge kolu takozu diye 2 tane A460 333 03 14 numaralı takozlardan aldım arka denge kolunu sokerken ısıtmak zorunda kaldık takozlar bozuldu aldıgım parçanında arkaya uymadığını görünce hayat durdu...
w460 'a devir saat yapmak
Öncelikle eski bir gösterge paneli ben elimde olan 190 göstergesinden yaptım.bağlantısıda kolay zaten bobinden + bağlayınca işlem tamam tabiki + ve - leride biraz işçilikle gayet ucuza devir saati oluyor
2 ay önce aldığım G 230 karburator 4 ileri olan şanzumanı 5 ileri G serisi Şanzuman ile değiştirildi..
Şu anda araç komple sökülmüş durumda kaporta ve boya işlemleri için..