Arama sonuçlarınız

1. gvnky

İlk Defa Şehirler Arası Yürüyüş Yapacağım

Ynt: İlk Defa Şehirler Arası Yürüyüş Yapacağım madem Ankara'dasınız size yüzyüze yardımcı olabilirim. küçük bir fikir edinmeniz maksadıyla http://gkguvenkaya.com/kulupler/gk-dagcilik/#all/1/grid adresini ziyaret edebilirsiniz. ulaşmak istediğinizde ise sitede yazılı e-postayı kullanabilirsiniz...

2. gvnky

Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire ben de aynı gür sesi duymak istiyorum. verdiğiniz destekler bizi daha yorulmaz kılmıştı, ben teşekkür ederim.
  3. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire BELKAHVE. karşılayan arkadaşlarımız...

4. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire BELKEHVE'YE yaklaşırken.
  5. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire DUR YOLCU şiiri, alt kitabesi. KEMALPAŞA/İZMİR ilçesine gelmeden önceki ARMUTLU kasabasından...

6. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire DUR YOLCU şiiri, üst kitabesi. KEMALPAŞA/İZMİR ilçesine gelmeden önceki ARMUTLU kasabasından...

7. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire MUSTAFA KEMALİN KAHVE İÇTİĞİ YER. şimdilerde koruma altına alınmış, üzerine yıldırım düşmüş çınar ağacı
  8. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire yol üstü açlık bastırma...
  9. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire dumlupınar şehitliğinden bir foto: fotodaki hatayı bulunuz ???

10. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire şehit sancaktar mehmetçik anıtını ziyaretten sonra araziye vuruyoruz. dumlupınarı batısında saklayan tepeler hattına tam gaz durmaksızın yürüyoruz.

11. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire zafertepenin batısındaki tepedir burası. yunan topçusunun ateş altına aldığı bir yerdir.
  12. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire zafertepe. başkomutan meydan muharebesinin nasıl olduğunu gösteren kroki önündeyiz. bu işi iyi bilen MUSTAFA ASLANKURT, bizi yeniden o günlere götürdü. bilgilerinize ekleyiniz lütfen; 30 ağustos 1922 günü bölgede sağlam bir sağanak yağmur yağışı var...

13. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire zafertepe. anakaradan gelen takviye ekibinin getirdiği ev yapımı börek ve çörekleri hava aydınlanmadan gövdeye indiriyoruz.
  14. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire BAŞKOMUTAN MEYDAN MUHAREBESİNİN BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL TARAFINDAN YÖNETİLDİĞİ YER. burası esasında 11nci piyade tümeninin gözetleme yeridir. dikkat ediniz komuta yeri değil, gözetleme yeri. yani neredeyse düşman hatlarının içi... çalköy buraya 3 km...
  15. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire ORDULAR; İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR, İLERİ! emrinin başında verildiği yanık ve kırık dökük kağnının anıtı. emrin verildiği tarih 01 Eylül 1922

16. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire yıldırımkemal
  17. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire şimdi bazı fotolar paylaşacağım. bazı fotolarda kırmızı şapkalı, bazılarında bandanalı olan benim. daha fazla fotoğraf için https://www.facebook.com/profile.php?id=100008247311897 tıklayınız.
  18. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire bu sene de aynısını yaptık. yaptık diyorum; 4 sonuna kadar giden, 3-5 arasında değişen kişi ile de destek atılan bir eylemi bu sene KOCATEPE-BELKAHVE arasında yaptık. Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) desteğinde oldu bu faaliyet. başından beri de...

19. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire teşekkürler sayın kocaali. kimseden farklı değilim, sadece zaman ayırıyorum. siz de pekala yapabilirsiniz. zaten zaman içinde bunun yaygınlaşacağını düşünüyorum.
  20. gvnky

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.yürüyebilir.? bir önceki mesajda "-yürüyüş kondisyonu için koşu gereklidir. koşu yürümeyi geliştirir ama yürüme koşuyu geliştirmez. deneyimlerim günde 10 km koşan birinin yürüme sürecinde 40-50 km. rahat bir şekilde yapacağı yönündedir. ama tıp günlük 25-30 km. önerir."...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR