Arama sonuçlarınız

1. F

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Oğuz Bey Yine ortaya bir bomba bırakmışsınız. Peki ben size bir soru sorsam. Bu arabanın elle tutulur neresi var. ???? Artık İsteğimi sorgulamaya başladım. Hatta Kaybetmeye başladım. Rüya bulutumu patlattınız valla. ;D ;D ;D

2. F

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Oğuz Bey Ozaman sadece şu temennide bulunacam. Rabbim Size bol kazançlar nasip etsin ki bir an önce bu aracı alıp dedikleriniz yapmanız olur. Böylelikle benim gibi almaya çekinenler içinde çok çok büyük bir katkı yapmış olursunuz. :)
  3. F

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Oğuz Bey İyi Çalışmalar; Siz tahminimce ya bu araç için bir kitap yazacaksınız ya da yetki distibütörden sağlam bir fiyatla teklif alacaksınız diye düşünüyorum. Sonuna kadar haklı olduğunuz konu ise bu kadar kullanıcısı olup hala bunlara...

4. F

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Oğuz Bey Bilgilendirme kendi adıma çok çok teşekkür ederim. Benimde sahip olmayı istediğim bir araçtı. Hatta bununla ilgilide başka bir konu içinde de sorularım olmuştu ancak yanıtlayan olmamıştı. Ama anladığım şuan için '' SENİ UZAKTAN SEVMEK...
  5. F

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Allah Kazasız belasız kullanmayı nesip etsin.

6. F

2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz Herkese Kolay Gelsin; Benimde bir çok kişi bu araç hayallerimi süsleyen bir araç ancak herkesi gibi birkaç çekincem var benimde. Evet birinci sayfada arkadaşlar çok güzel açıklamışlar. Araçın ikinci el satışının çok düşük olduğundan...

7. F

Ayvalık

Ynt: Ayvalık Kuzey Egenin İncisi bir yerdir. Gerek Ayvalık merkez olsun Gerek Sarımsaklı Plajları olsun Gerek Şeytan Tepesinden Güneşin batışını izlemek olsun (Güneş Batış Saatinde giderseniz Ayvalık Spor Klübüne otopark parası ödersiniz.) Cundası ile Dalış sporu ile ilgileniyorsanız ki benim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR