Arama sonuçlarınız

1. potbon

ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar Ada Hanım Selamlar, Uzun süre geçmiş fakat yeni görüdm yazdıklarınızı. Bir kaç sorum olacak; Yaptırdıgınız bu işlemlerin tutarlarını hatırlıyor musunuz? Link demiri mesela, ön alt-üst rotiller, bujiler? Ben 97 ZJ me yaptırdıgım bazı işlemler...

2. potbon

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar Cok tesekkurler ..
  3. potbon

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, sapsalliktan tanisma selam islerini unutmusum... İsmim Hakan Celik, 97 zj sahibiyim 1.5 aydir, fotograf ile ilgileniyorum...İstanbul dan herkese selamlar

4. potbon

d90 d5100

Ynt: d90 d5100 Selamlar, Halen biraz daha amatör görünmek istiyorsanız 5100, pro görünümlü amatör için ve kullanım kolaylığı için D90. Birinde yapıp digerinde yapamayacagınız şeyler az ama arada kullanım rahatlığı ve süresi var. D90 daha sağlam bir yapısı var. Canon Nikon için de alın...
  5. potbon

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee Selamlar, Yaklaşık 2 ay önce 97 5.2 ZJ aldım, biraz ilk bakımda öpüldük ama şu anda sıkıntı yok gözüküyor ..Neyse, şimdi sıra LPG sisteminde. Bu konuda forumu epeyce karıştırdım, fakat kafam da epeyce karıştı :) Sorularım şu şekilde, yardım edebilirseniz çok...

6. potbon

97 zj grand cherokee günlüğüm

Ynt: 97 zj grand cherokee günlüğüm Selamlar, Keyifle okudum günlüğünüzü, zira ben de 911 den 97 ZJ aldım 2 ay kadar önce..Şu ana kadar memnunum, işin komik tarafı hemen hemen aynı arızaları yaşamışız... Bu arada mutluluklar dilerim...

7. potbon

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar Selamlar, celikha@gmail.com Tesekkurler
  8. potbon

Grand Cherokee 5.2 Yardım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Yardım Arkadaslar Selamlar ve Teşekkürler... Aynı yerden Siyah 97' 5.2 yi aldım...Her ikisi de güzeldi.. Henüz LPG olayına girmedim 1 ay bakalım neler olacak :)
  9. potbon

Grand Cherokee 5.2 Yardım

Selamlar, Bir yıldır severek kullandıgım 94 Suziki Vitara mı sattım ve Grand Cherokee 5.2 97-98 model mümkün ise temiz LPG lı veya (tercihim) uygun fıyatlı LPG siz temiz bir arac almak istiyorum..Offroad icin kullanmayacagım, en fazla fotograf gezilerinde kullanmak niyetindeyim, gunluk 32 km...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR