Arama sonuçlarınız

1. G

Uçuşun Temelleri

Ynt: Uçuşun Temelleri Ya bir soru sormak istiyorum Erthem.Türkiye de Pilanör Eğitimi veren Sadece Bursa da var değil mi.Ya uçmaya önce herhalde Pilanör Eğitimiyle başlanıyor .Ve merakımdan soruyorum Erthem.Bunu için ne gerekiyor?Bir bedeli varmı ne kadar varsa da.

2. G

Bursa - Uludağ

Ynt: Bursa - Uludağ Ya ben buradan atlarsam düşmem değil mi?Şaka ama gerçekten güzel bir atlayış olacak.Vavvv.Ürktüm ama süper bir Heyecan ve güzel bir aktivite.Gelecem bakalım da.zaman vermeyeyim.ama yapmak istiyorum.
  3. G

Gürsu Havacılık Kulübü'ne Başsağlığı

Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü'ne Başsağlığı Allah Rahmet etsim.Mekanı Cennet olsun.

4. G

Gürsu Havacılık Kulübü

Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü Ya bu benim adımda kurulmuş.Yanlış olmasın şaka.Adaşım .Bir soru sormak istiyorum.Biz buraya nasıl kaydolabiliriz.veya olmak istesek neler gerekir.Yardımcı olabilirmisiniz,;?
  5. G

TEMA'ya Destek Verin,Sizin de Meseniz olsun!

Ynt: TEMA'ya Destek Verin,Sizin de Meseniz olsun! Evet Destek olalım.Duyarlı olmak gerekiyor.Tam Destek.

6. G

Ankara - Mavi Göl Bisiklet Gezimiz

Ynt: Ankara - Mavi Göl Bisiklet Gezimiz Ya harikasınız başka bir şey denmez süper

7. G

Bir Zamanlar Ankara...

Ynt: Bir Zamanlar Ankara... Aklımdan bile geçirmezdim.Ankara eskiden neymiş böyle.Vay bee.!
  8. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar ben Gürsu Ankara"dan.Düzgün yaşamayı seven Doğayla barışık kendini seven ve enerjik arkadaş canlısı sempatik anlayışlı Üniversite mezunu AÖF HALKLA İLİŞKİLER Serbest çalışan bir insanım.İnsanlara zararım olmaz asla.Doğruluktan yanayım.Fotoğraf...
  9. G

Foça Gezisi (21 - 28 Eylül 2008)

Ynt: Foça Gezisi (21 - 28 Eylül 2008) Gerçekten bunlar çok güzel.Ya resimlere baktıkça Çok Mutlu oldum.Teşekkürler.Emeğinize sağlık.İnşallah daha güzel resimlerde görürüz.Bende ekleyeceğim en kısa zamanda.Görüşmek üzere.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR