Arama sonuçlarınız

1. erenarm

Jeep Zj 93 5.2 Stop Etme Sorunu Yardımız Lazım Arkadaşlar Lütfen

aracı satalı baya oldu ama nedenini söyleyeyim belki birine yardımı dokunur aracın beyninde sıkıntı varmış. Araç amerika üretimi ama avrupaya ihraç çıkma beyin bulamadım. amerikan versiyon beyinlerde çalışmadı tamirini yaparım ben diyen ustaya aracı sattım eğer abd üretimi avrupa ihraç aracınız...

2. erenarm

Jeep Zj 93 5.2 Stop Etme Sorunu Yardımız Lazım Arkadaşlar Lütfen

Ayni sorunu bende yasiyorum benzinde devir duzensizligi var giderken bi anda gaz yemiyor araba stop ediyor mard almiyor 94 zj var bende de aku baslarini takip cikarinca duzeliyor. Oksijen sensoru degisti hata veriyordu degistirdim hata gitti baska hata da yok. Sorunun ne oldugunu bulamadim.
  3. erenarm

1996 Zj Benzinde Tekliyor

Ynt: 1996 Zj Benzinde Tekliyor bende de benzer sorun vardı araçç ilk lpg de çekişten düşüyordu sonra benzine geçtiğimde de aynısı olmaya başladı sonucu motor yenilendi inşallah öyle bi durum çıkmaz sizden...

4. erenarm

Sorun şanzumanda mı acaba ?

Ynt: Sorun Şanzumanda Mı Acaba ? sonuçlandı mı acaba?
  5. erenarm

Km Göstergesi Çalışmıyor!!

Ynt: Km Göstergesi Çalışmıyor!! aynı sorun bende de var telefon kullanıyordum dikkatimi dağıtıyor topkapı yakın gidip yaptırayım :)

6. erenarm

Ynt: Sorun Şanzumanda Mı Acaba ? bendeki sorun araba lpgye alınca stop ediyordu. benzinde ilk başta sorun yoktu egzoz patlamıştı yaptırdım siyah duman atmaya başladı sonra sevise gittim motorda sorun var açmamız lazım abi dediler. benim 350 bindeydi araba gaz yemiyordu 40 km üstüne çok zor...

7. erenarm

Ynt: Sorun Şanzumanda Mı Acaba ? bende de aynı sorun var araç boşa alıyor vites geçişleri geç oluyor şanzımandandır ben daha yaptırmaya zaman bulamadım. Ama ilk önce şanzıman yağını ve filtresini değiştirin sonra sensörünü değiştirin eğer değişim olmazsa şanzıman tamir kiti alıp güvendiğiniz...
  8. erenarm

Zj Direksiyon Kutusu

Ynt: Zj Direksiyon Kutusu 100 doların altında gelen ürünler gümrüğe takılmıyor bildiğim kadarıyla. 100 dolar üstü vergiye tabi tutuluyor. internette şöyle bi bilgiye rastladım daha önce bi forumda konu olmuş. ---- Aracımın tüm parçalarını yurt dışından alıyorum. Aklıma gelenleri yazayım...
  9. erenarm

Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti

Ynt: Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti yorumunuz için teşekkürler. sizin araç şnorkelli 96 model mi beylikdüzünde avatar resminizde ki aracı sürekli görüyorum sanırım:)

10. erenarm

Grand Cherooke 2'' Yükseltme Kiti

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-grand-cherooke-2-yukseltme-kiti-156232907/detay merhaba; yükseltme kitlerine bakarken bunu buldum ilandaki kitin araca bi zararı dokunur mu? hiç girme bu işe mi dersiniz?

11. erenarm

Oto Teyp Hırsızı Verdiği Zarar

Ynt: Oto Teyp Hırsızı Verdiği Zarar Ankarada ostim hurdacılardan aldım parçayı gezdim 250 tl dediller dedim gezmeye devam edeyim 80 tl buldum aldım güzelce temizledim. Aklınızda bulunsun hurdacılar kadar çakalı yok.
  12. erenarm

Ynt: Oto Teyp Hırsızı Verdiği Zarar eyvallah parmak izi falan aldılar bi tane çıktı olay yeri incelemedeki memur abi 3 yılda 1000 tane dosya ben gönderdim daha sonuçlanan yok diyor. alacağı teyp 100 lira bile değil işte zevk için yapıyor şerefsizler.

13. erenarm

Ynt: Oto Teyp Hırsızı Verdiği Zarar yarın gidebilirsem bakacağım teşekkürler.
  14. erenarm

Ynt: Oto Teyp Hırsızı Verdiği Zarar istanbulda oturuyorum maslağa gidip bakacağım teşekkür ederim...
  15. erenarm

Merhaba geçen cuma aracım park halindeyken camı kırıp 100 lira bile etmeyecek teybi çaldılar. işin en berbat tarafıda teybi çıkarmak için orta konsol çerçevesini kırmışlar şimdi çerçeve arıyorum acaba nerden bulabilirim?

16. erenarm

94 Cherokee 96 Cherokee Farkı ?

Ynt: 94 Cherokee 96 Cherokee Farkı ? Ben aracımı alırken bu aracın ilanı vardı fiyatı bu değildi ama aracı alıcaksan ankarada akgün aydın usta var onlara bi götür ben öyle yaptım aldığımdan beri sorunsuz biniyorum araç hep akgün ustaya gitmişti aldığımda bi balya servis kartı vardı. Galerilere...
  17. erenarm

Grant Cherokee Cd Çalar Hakkında Yardım

Ynt: Grant Cherokee Cd Çalar Hakkında Yardım Şuan ki kaset çalar yerine uygun kasa mı diyorlar artık yuva mı bilmiyorum ondan alıp pioneer cd aldım taktırdım ipod/iphone bağlantı özelliği vardı 150tl ye hallettim.
  18. erenarm

Ynt: 94 Cherokee 96 Cherokee Farkı ? fasilali ic lambalar cruse control orjinal amfili ses sistemi 96 altı modellerde de var:)

19. erenarm

Ynt: 94 Cherokee 96 Cherokee Farkı ? eskide hafızalı koltuk yok ama elektrikli koltuk var direksiyon simidi değişik göstergede ki kilometre sayacı dijital orjinal sis farı yok 96 üstü çift airbag bildiğim kadarıyla 96 da arka bagaj camı açılıyor diğer herşey aynı diye biliyorum.
  20. erenarm

94 Zj Lastik Seçimi

Ynt: 94 Zj Lastik Seçimi valla aracın jantı 15 diye biliyorum. şimdi kafam iyice karıştı:(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri