Arama sonuçlarınız

1. Koprulu

Ford Transit Alçak Tavan 130t300

Yüksek tavanlı model yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Gene de ölçüleri gözden geçirmenizde fayda var. Çıkma koltuk satan firmalardan isofix özellikli koltukla değişme durumunu bir görüşün isterseniz. Boyutlar

2. Koprulu

Merhaba, İstediğim sıklıkta kamp programları yapamadım. Küçük araçlara kıyasla mevcut avantajlarını kullanamayınca değiştirmek istedim. Renault Scenic aldım. Bu araca da 2 kişilik yatak yaparak bu araçla bir süre devam edeceğim. Video: https://www.youtube.com/watch?v=gFXwhONLniM
  3. Koprulu

Merhabalar, 2. sayfada yapım aşamalarını da görebileceğiniz yatak sistemi, araç satıldığı için boşa çıkmıştır. Uygun fiyata verebilirim.

4. Koprulu

Araç Seçimi Için Önerilerinize Açığım

Ford 300SF için yapmış olduğum çalışmayı aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Ford Transit Alçak Tavan 130t300
  5. Koprulu

Merhaba, B sınıfı ehliyet yeterli oluyor. Hususi kullanıldığı için K belgesi almadım. Aracı alalı 15 ay oldu. Uzun yola 2 kez çıktım. Kantara hiç girmedim.

6. Koprulu

Kontraplak malzemeler için boya veya vernik kullanımı konusunda önerisi olan var mı acaba?
  7. Koprulu

Devamında da profillerin ön ve yan tarafların kapatılmasından sonra beni asıl düşündüren yatağın üst kısmına yapacağımız uygulamaydı. Sonunda kontraplak kullanmaya karar verdik. 15 mm Huş kontraplak 1 tabaka alındı ve yerlerine göre kesimleri yapıldı. Zımparalama sonrası montajı yapıldı ve...
  8. Koprulu

Merhabalar, En son parke yapımından sonra araç bu şekilde görünüyordu. Yatak için metal profil mi ağaç mı derken, 30*20 profil boru 5 boy alarak çalışmalara başladık. Arkadan taraftan koltuğa doğru 140 cm, genişlik 45 cm, yükseklik 45 cm ölçülerinde yapımına başladık. Pazar günü...

9. Koprulu

Gerekli olacak tüm malzemeleri toparlamak için sadece Cumartesi günleri öğleden sonraları vakit ayırabildim. İstanbul trafiğinde yarım günde 1 noktaya ancak gidebiliyorsunuz. Uzunca bir süre malzemelerin temini için zaman ve emek harcadıktan sonra geçtiğimiz Cumartesi sabah 03:0'e kadar parke ve...

10. Koprulu

Sadece hafta sonları zaman buldukça bir şeyler yapmaya/yaptırmaya çalışıyorum. Dolayısı ile biraz yavaş ilerliyor. İlerleme oldukça paylaşım yapacağım. Beğeni ve temennileriniz için tşk. :)
  11. Koprulu

Parke uygulaması bitmek üzere Geni açıdan görünüşü Arka kısma ait metal parça da yerine vidalandı ve parke kaplama işlemi tamamlanmış oldu.

12. Koprulu

Sıra tavanda Tavanı da kısmi tamamladıktan sonra Zemin için parke uygulamasına başladık. Vida yerleri de açıldı. Kayar kapı metal çerçeve parke üzerine vidalandı.
  13. Koprulu

4 mm kontraplaktan yan ve tavan için 4 plaka satın aldım. Uygulamaya başladık. İlk parça tamam. 2. parça da tamam. Kayar kapıda tamamlandı. Bagaj kapağına da sabitledik.
  14. Koprulu

Malzeme temini sonrası uygulamaya başladım nihayet :) Yan taraf ve tavan için öncelikle Bitüself malzemeden küçük parçalar keserek sıcak hava tabancasıyla ısıtıp yapıştırdım. Üzerine Folyolu cam yününü sprey yapıştırıcı ile yapıştırdım. Son olarak da sert strafor ile kontraplak kaplamaya hazır...

15. Koprulu

Merhabalar, Gerekli olan malzemeleri toparladıktan sonra uygulamaya başladım. İlk iş olarak Bitüself malzemeden parçalar keserek yan taraf ve tavana ısıtarak yapıştırdım. Devamında folyolu camyününü sprey yapıştırıcı ile yapıştırdım. Üzerine sert köpükle yan tarafların yalıtım aşamasını...
  16. Koprulu

Cinsi: Kamyonet(Panelvan) Tipi: Transit 300SF Kombivan Kullanım amacı: Yük nakli(Hususi)
  17. Koprulu

Sn. Drares, yorumunuz için tşk. Amacım sahip olduğum araca ruhsat dönüşümü yapmadan aynı zamanda günlük araç olarak da kullanabileceğim bir gezi/kamp aracı yapmak. Ağırlık kontrolüne girecekse, su kontrası olarak devam edeyim o zaman... Yalıtım malzemesi olarak firex mi demek istediniz acaba?

18. Koprulu

Aracın iç kısmını su kontrası değilde resimdeki gibi ağaç kaplama yapmak istesem daha sonra "keşke ağaç kaplama yapmasaydım" dedirtecek bir durum yaşar mıyım acaba? Bu arada yalıtım ile ilgili malzemeleri topladım. Bu iş için sadece hafta sonları zaman ayırabildiğim için süreç biraz yavaş...
  19. Koprulu

Bir arkadaşımda 3 sistem buzdolabı var. Satın alıp kendi aracımda ağırlıklı hafta sonu gezilerinde kullanmak istesem enerji ihtiyacını ne şekilde karşılamam daha doğru olacaktır. 24V, 220V ve lpg ile çalışıyor. Not: Araçta 2 kva sessiz jeneratörüm var. Yola çıkmadan evden 220v ile dolabı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri