Arama sonuçlarınız

1. Amore

Biraz Merak

Dağcılık lisansı için ne gibi şartlar aranıyor acaba ?

2. Amore

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim. Saygılarımla EMRE
  3. Amore

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Paylaşılan fotoğraflardan aldığım cesaretle bir-iki tanesini daha paylaşıp katkı sağlamak istiyorum..

4. Amore

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)
  5. Amore

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) Gülsemin, bilgisayrında yüklü olan " paint " ile fotoğraflarını çok basit bir şekilde küçültebilirsin. Sevgiler EMRE düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, çok keyifli ve eğlenceli bir İstanbul...

6. Amore

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) Sizlerle katıldığım bu ilk etkinlik benim açımdan keyifli geçti. Alman çeşmesinin orada yediğim pilav üstü döner, ayran ve çay için ödemek zorunda kaldığım 25 tl içime otursa da gezinin güzelliği bu acı hatıramı bana...

7. Amore

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben Geldim :) Merhaba Gezenbilir Ekibi ; Gefsad ( Gebze Doğa Sporları Derneği ) kurucu üyesiyim. Sizlerle " Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" nde bir araya geldim. Dernek başkanımız Osman bey'in maili ile sizden ve bu etkinliğinizden haberdar oldum ve etkinlik sonunda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,199
Kayıtlı Üye Sayımız
167,071
Kaydolan Son Üyemiz
#Redkitt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR