Arama sonuçlarınız

1. E

Mrb. Xj Hakkında Bu Düyme Ne İşe Yarar. Çözemedim.

Ynt: Mrb. Xj Hakkında Bu Düyme Ne İşe Yarar. Çözemedim. O düğme şanzıman ile alakalı bir düğme şöyle anlatayım düğmeye basarsanız(power kısmı) bu aracın yüksek devirlerde vites değiştirmesini sağlar. Aracın geç vites değiştirmesini istiyorsanız bunu kullanabilirsiniz.Kısacası yeni otomatik...

2. E

Cherokee Aracımın Radyo Sorunu?

Ynt: Cherokee Aracımın Radyo Sorunu? Konuyu takip eden herkese selamlar. 15 yıllık xj sahibi biri olarak 15 yıldır bu sorunu çözemedim. 3 tane xj aracım vardı 87-89-91 modellerde. 3'ü de amerikan versiyonuydu. 89 ve 91 modelin orjinal jeep teypi üzerindeydi ve radyo hiç bir zaman net çekmedi...
  3. E

Şanzımanda Titreme

Ynt: Şanzımanda Titreme Ben 91 xj kullanıcısıyım ve 2 hafta önce şanzımanı Erdoğan bey'inde söylediği gibi HMC'de yaptırdım ve şu an saat gibi benim balataların çoğu bitmiş idi ve kaçırıyordu + araba vitesleri zor geçiriyordu sizin de kaçırma var demişsiniz yalnız kalkış da kaçırma yapıyor...

4. E

98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı Çok teşekkürler bu iyi oldu baya malum bu ebat ülkemizde biraz zor bulunuyo.
  5. E

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı Çok iyi zaten benim xj de 2 inç yükseltmeli bir şey daha sorayım Ankarada iseniz nereden aldınız çünki her yerde bulunmuyor teşekkürler...

6. E

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı Teşekkürler, bunu öğrendiğim iyi oldu açıkcası bf'de karar kılmıştım ancak diş yapısından dolayı çok gürültülü olurmu diye düşünüyordum onu da öğrenmiş oldum. Zeten bende dueller diğer xj'de o daha yeni bf leri asfalda kullandığım 91'me...

7. E

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı Öncelikle 15 yıldır cherokee xj kullanıcısıyım 2 tane cherokee'm var birini av da yani sürekli arazide diğerinide şehir içi kullanıyorum gündelik .Şantiye demişsiniz sanırım meslek inşaat bende inşaat işindeyim. Kullandığım lastikleri size...
  8. E

91 Xj Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: 91 Xj Otomatik Şanzıman Sorunu Arkadaşlar sorun çözüldü sizelerdede paylaşıyorum şanzımandaki sorun balatalar bitmiş, rebuild kit alındı o zaten şanzımandaki tüm balata ve conta setini kapsıyo vede tork konvertörünün bakımı yapıldı şu ana saat gibi çalışıyor bilgilerinize.. ;)
  9. E

Ynt: 91 Xj Otomatik Şanzıman Sorunu Zaten asıl sorun orada bu 3 usta Ankaranın en iyi amerikan ve japon şanzımancıları adamların uzmanlık alnı sadece şanzıman Ankara amerikan araçları ustası ve parçacı bakımından malesef zayıf. Ama araştırmaya devam ediyorum.

10. E

Ynt: 91 Xj Otomatik Şanzıman Sorunu Yazıyla tabiyikide sorun çözülmez konuyu açmaktaki amacım bu tip bir sorunla karşılaşan veya otomatik şanzımandan anlayan biri varsa çözümünü dinlemek konudada belirttiğim gibi 3 ayrı şanzıman ustası (Ustaların biri türbin(tok konvertörü), biri selenoid ...

11. E

Öncelikle herkese selam arkadaşlar bir konu danışmak istiyorum 91 model xj 4.0 otomatik aracımda bir şanzıman problemi başladı araç normal ilk kullandığımda hiç bir sorun yok yalnız aracın altından büyük ihtimalle şanzımandan bir cızıltı geliyo viteslere takarken bu cızıltı kesilip tekrar...
  12. E

cherokee xj lastik tavsiyesi

Selam arkadaşlar 91 model cherokee limitedim var. Aracımda 2 inc yükseltme var araziye girmiyorum yalnızca şehir içinde kullanıyorum yani alacağım lastik yine 4 mevsim olacak.Lastik ebatı şu an üzerindeki 215/75/R15 benim istediğim ebat 225/75/R15 bf goodrich düşünüyorum fakat Ankara da bayisi...

13. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selam arkdaşlar ben Emre iyi vakit geçirmek dileği ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri