Arama sonuçlarınız

1. kayasertac

Grand Vitara 1.9 Ddıs Mi? Dacia Duster 1.5 Dcı Mı?

ikilemde kalıp ani bir kararla GV satın alıdm, alır almaz 4000 küsür km'lik karadeniz turu yaptım, şimdilik mutluyuz :)

2. kayasertac

Grand Vitara 1.9 Ddıs Mi? Dacia Duster 1.5 Dcı Mı?

eski konuyu hortlatmış olayım, şu an ben de 2 araç arasında kalmış durumdayım, hala kullanıyor musunuz GV'yı?
  3. kayasertac

Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video

Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video teşekkürler :)

4. kayasertac

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) epeydir arayıştaydınız, hayalinize kavuştuğunuza sevindim :) parkettiğim yerden hergün servise in/bin yapıyorum, defenderımı şöyle bi okşayıp sarılmadan geçmiyorum :) sorması ayıp değilse aşağı yukarı kaça aldınız veya en...
  5. kayasertac

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu iyi yolculuklar :)

6. kayasertac

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri satan kuruma göre değişiklik gösterir, satış ilanı çıktığında ilgili şartnamede yazar tüm detaylar.

7. kayasertac

Motorola El Cihazı Programlama Kablosu

Ynt: Motorola El Cihazı Programlama Kablosu sorunu halletmişsinizdir büyük ihtimal ama linkteki ürün işinizi görebilir http://www.ebay.com/itm/USB-Programming-Cable-for-Motorola-GP688-EX500-EX600-GL2000-RPC-M328X-U-/171253661023?pt=US_Radio_Comm_Antennas&hash=item27df837d5f veya bana...
  8. kayasertac

defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli

Ynt: Defender İçin Stepne Taşıyıcı Ve Bir Adet Düz Jant Gerekli yine başlık hortlatmış olacağım :) stepne ve taşıyıcı ihtiyacım mevcut, var mıdır kimselerde?
  9. kayasertac

Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Teşekkür ederim, evet düz dizel

10. kayasertac

Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hepinize teşekkürler :) Zamanla ufak görsel dokunuşlar ve aksesuarlar yapacağım illaki :)

11. kayasertac

En güzel 4x4 arkadaşımın 4x4'ü olarak devam ediyordum, derken gaza geldim veeee aşağıdaki yavruyu aldım gitti :) Fotoğrafçı arkadaşım Mustafa Kara'nın gözünden ilk gezimizin videosunu sizlere sunuyorum, iyi seyirler :) http://www.youtube.com/watch?v=OZRYr0VDOiE
  12. kayasertac

Defender kalorifer teli

Ynt: Defender Kalorifer Teli eski konu hortlatmış olacağım pardon :) kaloriferi çalıştıran direksiyonun sağındaki kol yok malesef :) nasıl çalıştırabilirim sizce?

13. kayasertac

87 - 2.5 Tdi İçin Bilgi Lütfen.

Ynt: 87 - 2.5 Tdi İçin Bilgi Lütfen. Yeni başlık açmak istemedim, benzer bilgilere benim de ihtiyacım var :)
  14. kayasertac

300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :)

Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :) canlısını görelim bakalım, fotoğraflarda gayet güzel görünüyor :)
  15. kayasertac

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Karda kumda oynamak gibi olmamış, hakikaten zorlu bir parkurmuş, tebrikler :)

16. kayasertac

Discovery, liberty,forester,pathfinder,galloper ve cj5 radar tırmanışı

Ynt: Discovery, liberty,forester,pathfinder,galloper ve cj5 radar tırmanışı Forester ne çekmiş be Disco'yu ;D
  17. kayasertac

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) Güzel etkinlik olmuş, selamlar :)
  18. kayasertac

Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) kamp işine ne oldu? numan'la tanışmıştım ama ben fotocularla samimiyim

19. kayasertac

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Hangisi emmoğlun? :)
  20. kayasertac

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Malesef Barış Abi, fabrikadan yetişmem zor... ;D ;D Değirmen dergisine basacaklarmış geziyi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri