Arama sonuçlarınız

1. M

Karda Mahsur Kaldım - Acil Yardım

son durumunuz nedır acaba ulasan arkadas oldumu size bılgı verırsenız iyi olur

2. M

Vitesten atma sorunu lutfen yardimci olurmusunuz

Ynt: Vitesten atma sorunu lutfen yardimci olurmusunuz sanırsam aracın sanzımanın hareket halındeyken bıraz kasındıya ugradı bu suzdende 1 vıtes sekromencını bozmus olabılır ama yınede sız bu ısın ustasına goturun her ınsan sanzıman konusundan baek anlamıyo
  3. M

lada niva defransıyel kılıdı arıyorum

Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum Niva için üretilmiş böyle bir istavroz kutusu yok lakin SJ 410 arka difinin istavroz kutusu hatta komple difini ve iki adet sol aksını bula bilirseniz Niva kovanının içine olur akslar ekstra kalın olacagından kilitleme durumunda kırılmaz aksın...

4. M

nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.

Ynt: nivanın hararet sorunu lütfen bakınız. eskı kasa ama bılmıyorum kac model oldugunu ama klıma fanı olması lazım cunkı ınce guclu ve cok sogutması ıcın
  5. M

Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum sevgılı arkadasım tabı faydalanabılırsın bızım yapacagımız az elektrık cok hıdrolıklı sanzımanlı bı vınc onunlada yarın ıtıbarıyla ugrasmaya baslıyıcam burdan resımlernı paylasırım .....

6. M

Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum dursun ustam kapalı ıstavaroz kutusu bulabılsek ne guzel olur ama bugun ılk denememızı yaptık ama bıraz husranla bıttı sag akıs ve ayna mahrutıı kullanılamaz hatta danınmaz hale geldı ama gercekden harıka bısey bu yuzde yuz kılıt olayı,dursun ustam...

7. M

Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum tesekkur ederım dursun usta suan ıcın elımızde fazladan 3 adet dıfransıyel var anların ustunde ken dukkanımızda bıseyler yapmaya basladık hazır almak guzel ama ınsan kendı gelıstırebılırse bu daha baska oluyor bu kılıtın yanında on vınc mızıde...
  8. M

nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.

Ynt: nivanın hararet sorunu lütfen bakınız. slm dostum eger cıkma bı toyata kılıma soguducu fan bulabırsen o senın ısını haylı gorur bendede aynı sorun vardı amasımdı sukur olsunı 90 nı yukarı bıle cıkmıyo
  9. M

Ynt: lada niva defransıyel kılıdı arıyorum tesekkur edıyorum saolsun dursun usta yardımcı oldu. BİZ KENDIMIZ YAPMAYA KARAR VARDIK KENDI KILITIMIZI BAKALIM NELER URETEBILECEGIZ ZAMAN HAR SEYI GOSTERECEK

10. M

degerlı abılerım benım 1992 model lada nıva aldım komple a dan z yenı yapıldı yanlız ben aracıma kılıt takmak ıstıyorum bır turlu bulamadımbu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırım. kaner otomobılın sayfasına baktım elımde kalmadı guven otoya baktım onlarda aynısı bek rabet gormemıs bu...

11. M

arkadaslar bu arac hakkında bıraz bılgı alabılırmıyiz

arkadaslar bız bu sayfada yenıyız blazer almayı dusunuyoruz bu arac hakkında bıraz bılgı alabılırsek cok sevınırım her turlu bılgı ısımıze yarayabılır sımdıden tesekkurller

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri