Arama sonuçlarınız

1. muratburgul

Yaban'ci Adam Bİsİkletle İzmİr-fethİye Turunda

büyük bir büyük bir erdem ve cesaret.. keşke paylaşım yapsaydınız arkadaş olurdum.. sizin gibi cesur inlarlar ya çok az yada bizden kaçıyolar..

2. muratburgul

Mardin'de Yürümek

sonra :))
  3. muratburgul

Motosiklet Römorku

elinize sağlık çok güzel olmuş. maliyeti nedir bunun. yada satın almak istesem kaça yaparsınız yada satarsınız

4. muratburgul

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014) aöf sınavı hesapta yoktu. katılamadım. :(

5. muratburgul

Gezenbilir Ankara; Yılbaşı Etkinliği (31 Aralık - 01 Ocak)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Yılbaşı Etkinliği (31 Aralık - 01 Ocak) herkese iiyi senler şimdiden.. :)

6. muratburgul

1. Ulusal Kocaeli Dağcılık ve Doğa Yürüyüşü Şenliği

Ynt: 1. Ulusal Kocaeli Dağcılık ve Doğa Yürüyüşü Şenliği bireysel olarak katılmayı düşünüyorum.. başka katılan yokmu acaba çok sessiz bi etkinlik oluyorsanki >:(
  7. muratburgul

Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası mrb ben gecen hafta gittim dere biraz yüksekti tesis olarak parkur başlangıcına yakın GÖLKAY tesisleri var belediyeye ait. sabah kahvaltı falan mevcut 10 lira olması lazım. cafe tarzı bir tesis. tabela var ama yeterli değil güzel yanı yolunuzu kaybedecek gibi...
  8. muratburgul

Gezenbilir, Latif Osman Çıkıgil Anma Tırmanışında ( LOÇ - 2011 Bursa)

Ynt: Gezenbilir, Latif Osman Çıkıgil Anma Tırmanışında ( LOÇ - 2011 Bursa) harika bir etkinlik olmuş. nşallah bu sene kattılabilirimm...

9. muratburgul

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) ben izmitliyim verilebilecek en doğru ve en iyi yol tarifi bu. sağı solu karıştırmaya gerek yok. şehir içi falan demiş arkadaşlar. yol otobandan daha akıcı. bu adres uymanızı tavsiye ediyorummm

10. muratburgul

Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 murat abi sende mi ordaydın. aslında düşünmedim değil ama emin olmadan cesaret edemedim :(
  11. muratburgul

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 yazmayı unuttum ogün sitede sorun vardı saatlerce uğraştım acamadım...

12. muratburgul

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 böyle şansızlık olurmu yaa. kamp yeri adresini almadım hiç kimsenin numarası yok. sabah herşey hazır nereye gideceğimiş bilmiyorum.. bende uludağa gittim orada güzeldi. keşke sizlerle olabi,lseydim >:( >:( >:(
  13. muratburgul

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) >:( >:( >:( desenize bizim gibi iki cekerlerin işi zor >:( >:( >:(
  14. muratburgul

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) harİKA olacak gibi şimdi çok mutlu oldum

15. muratburgul

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) tutmaya gerek yok diye düşünüyorum. orda çoook vakit olacak. bize anlatacak bi çok hikayeniz olsa gerek
  16. muratburgul

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) şu beyi kaldırsak alışkın değilim murat abi.
  17. muratburgul

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) odun istiyoruzzz inşallah güzel olur

18. muratburgul

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) teşekur ederim o zman orda görüşmek üzere
  19. muratburgul

cuma günü akşam üzeri orda olacak olan varmı acaba..kış kampında çok tecrübeli değilim. :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri