Arama sonuçlarınız

1. papilio55

Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım Ne önemi var santimlerin? Ümit bey karda yaylaya çıkmış, saplanmış araç kurtarmış, olmadı yürümüş ve kışın tadını çıkararak yaşadıklarını bizimle paylaşmış.. Herkesin burun kıvırdığı Duster'ın yaptıkları da ortada. Hala neyi tartışıyoruz?:)...

2. papilio55

Duster Su Geçiş Yüksekliği

Ynt: Duster Su Geçiş Yüksekliği Bir videoda duster 8-10 m. uzunluğunda su dolu yapay bir kanaldan geçiyordu ve suyun farları da geçerek ön kaputun üstüne çıktığına şahit oldum.. ben kesinlikle denemem tabi :)
  3. papilio55

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aldığım yerden lastiklerin basıncını ön/arka ayırmadan 30 yapmışlardı.. Bende lastikleri Ordu'dan getirtmiştim :) Aldığımda fiyatı 275 liraydı ama 2 ay oldu tabi..

4. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hayırlı olsun Ümit bey.. Biz bu yıl da kar göremedik. Siz bir yayla yapın da şu lastiklerin kar performansını görelim :)
  5. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Sağolun.. Yapıştırma için sanayideki aksesuarcıya 15 lira verdim :) Yapışacak kısmını zımparalayıp hazırlıyor. Çift taraflı bant yapıştırıp, aralara siyah silikon sürüyorlar.. 1-2 gün bantlı dolaşıyorsunuz, bantlar çıkınca kolonyalı...

6. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hayırlı olsun Ali Bey :)

7. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bagaj spoylerini gittigidiyor'dan 130 liraya aldım.. Malzemesi, işçiliği gayet güzel. Aracın boya numarasını isteyip, ona göre işlem yapıyorlar ve bir kaç günde kargoyla ürünü gönderiyorlar..
  8. papilio55

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş Kapaklık durum var.. Yoksa "İÇİNE" yapmaya kalkıyorlar. Artık kapakta kurtarmazsa bakıcaz duruma göre ;D
  9. papilio55

Dacia - Duster ile Askıda Kalmak

Ynt: Dacia - Duster ile Askıda Kalmak Valla hem roman gibi heyecanla okuduk, hemde bilgi sahibi olduk.. Ağzınıza sağlık ;)

10. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Roadstar RD8400N Tek DIN 7" In-dash Dokunmatik Ekranlı Navigasyon Sistemi.. Tv, Radyo-cd çalar, dvd oynatıcı. Kızaklı, 7" ekranı içinden çıkıyor.. Hepsiburada'dan 840 liraya aldım. 50 lira montajı ile birlikte 890 liraya mal oldu..

11. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 1 yıl önce ön ve arka paçalıkların, (70+70) toplam 140 lira maliyeti vardı.. Ocak 2011 servis fiyatlarını yazıyorum: Krom kaplama ön bar 428 TL Yan marşpiye kiti 591 TL Ön paçalık 60 TL Arka paçalık 60 TL Sağ arka paçalık koruma 138 TL Sol...
  12. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim ;) Garanti olayını egzoz ve lastikler için servise sormuştum, garantiyi etkilemeyeceğini söylemişlerdi..

13. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? :o :o geçmiş olsun..
  14. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Lastiklerin 4 tanesi 1100 liraya mal oldu.. Aldıktan sonra hiç kar yağmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim :) Tabi ki bir kış lastiği kadar olamaz ama karda da oldukça performanslı olduğundan bahsedilmişti (yine burada, bir başka başlık...
  15. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkürler, sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun.. Lastikler BF Goodrich All-terrain T/A. Orijinale yakın ebatlarda 215/70/16. Arazi performansı açısından çok memnunum. Asfaltta ise 80-90 km'den sonra biraz ses geliyor ama ben alıştım...

16. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 2. egzoz yeri zaten tamponda mevcut. Şablonunu hazırlanıp dekopaj ile açıldı, asıl egzoz borusuna yandan, başka bir boruyu ekleyecek şekilde girilerek sistem oluşturuldu. Sallanmaması için altta, yukarıda sabit bir yere takoz koyulup, bir...
  17. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Başka bir başlıkta, duster üstüne koyulabilecek ağırlıkla ilgili bir konu vardı. O başlık kilitlendiği için, bilgi amaçlı buraya yazmak istiyorum: Araç üstü enlemesine çıtalardan taktırdım, üzerine konulacak ağırlığın "max. 80 kg." olması...
  18. papilio55

Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu

Ynt: Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu hayır gerekmiyor..

19. papilio55

Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu

Ynt: Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu 6 ay kadar önce serviste taktırmıştım. maliyeti 1800 lira civarındaydı..
  20. papilio55

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Güzel dilekleriniz, olumlu veya olumsuz her türlü eleştirileriniz için teşekkürler.. Siteye yeni geldim ve kendimce çok faydalı bilgiler edindim, edinmeye de devam ediyorum. Yalnız anlayamadığım, nedense üyeler arasında negatif bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR