Arama sonuçlarınız

1. D

1000 km'de 4x4 Duster

Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster Konu kilitlenebilir, muhakkak geri dönüp almayı düşündüğüm araçlardan biridir. Bugüne kadar benim binebildiğim, bana binmeyen bir arabaydı. Çok özleyeceğim. Neden sattığım konusu çok uzun hikaye bu konuya değinmeyeceğim. Ama Duster kesinlikle kötü bir araç değildir...

2. D

1000 km'de 4x4 Duster

Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster Guncel...2600 km oldu. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-model-4x4-1-5-dci-dacia-duster-lauraete-look-paket-59815900/detay/
  3. D

1000 km'de 4x4 Duster

Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster Tabiiki hafif bir pazarlık olacaktır. Yeterki biniciye gitsin.

4. D

1000 km'de 4x4 Duster

Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster Sağolun ben ilanları görebiliyorum, sizlerin yardımına ihtiyacım yok. Benim arabamın fiyatı bu. İsteyen alır, istemeyen almaz.
  5. D

1000 km'de 4x4 Duster

Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster Buyrun buda ilanı; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-model-4x4-1-5-dci-dacia-duster-lauraete-look-paket-59815900/detay/

6. D

1000 km'de 4x4 Duster

Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster Her aracın bir alıcısı vardır, VW gibi markalarda bu kadar az kullanılmış otomatik modeller 1-2 günde iyi fiyata satılır (otomatik modellerde sıra var). Duster ise 1-4 hafta arasında satılır. Yeterki sabredin ve paraya sıkışmış olmayın. Herkesin KDV indirim şansı yok...

7. D

1000 km'de 4x4 Duster

Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster VW de özellikle otomatik modelleri 2 ay kullanıp, bırakın daha düşük fiyata, aldığınızın üstüne rahatlıkla (hiç beklemeden) satabildiğiniz, Dacia da ise 2 hafta kullanıp (az gelmesi nedeniyle nispeten talep gören) aracınızı liste fiyatının yaklaşık 3600 TL altına...
  8. D

1000 km'de 4x4 Duster

Ynt: 1000 km'de 4x4 Duster Arz talep meselesi. Bu aracı 4 bekleyenler var bu forumda. Araba bir VW değil tabii ki. Ben sattığım son 3 VW de üstüne para aldım. Duster'ın ne kadar iyi bir araba olduğunu ikinci el performansında göreceğiz. Aracı bulan sıfırını en iyi ihtimalle 49.250 TL ye...
  9. D

1000 km'de 4x4 Duster

Arkadaşlar elimde 3 araba oldu. Birini çıkarmak durumundayım. O da istemeyerek de olsa Duster olacak. Aracım 2011 model 1.5 dci 4x4 Duster Laureate+Look paketli+arka park sensörü var. 06 Eylül 2011 de trafiğe çıktı. Renk beyaz, 1000 km.de Aracı Eskişehir de Güven'e (Renault) bıraktım. Fiyat...

10. D

4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı?

Ynt: 4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı? Kış lastiğinin kış şartlarına daha uygun olduğunu ben zaten biliyorum. Yaz lastiği olan aracıma kış lastiği takıyorum. Duster'da gelen lastikler kafamı karıştırdı. Sorum şu; M (mud) + S (Snow) anlamına geliyorsa; bu lastikler kışın günlük olarak...

11. D

Ynt: 4x4 Duster için Kış Lastiğine Gerek var mı? Ümit bey, cevap için teşekkür ederim. Benim sorum, ağır kar şartları değil. Günlük şehir şartlarında yağan kar veya soğuk kış havalarında -5, -10 derece sıcaklıklar için bu lastikler yeterli mi onu merak ediyorum.
  12. D

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı 80-90 km/h den sonra rüzgar sesi geldiği doğrudur. Gerek aerodinamik tasarım, gerekse kalın tavan rayları gibi aksesuarlar yüzünden bu tür yüksek araçların binek otomobiller kadar sessiz olamayacağı da bir gerçektir. Bana göre azami 110 km/h Duster için ideal seyir sürati gibi...

13. D

4X4 lerde gelen Continental Cross Contact M+S lastiklerimiz sanırım 4 mevsim lastiği olarak adlandırılıyor. Bu lastikler kar ve kış şartlarında ne kadar iyi? Binek otomobillerde kullandığımız gibi ayrıca kış lastiğine ihtiyaç var mıdır?
  14. D

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 4x4 dci 110 hp, 2011 laureate beyaz aldım. Listeye ekleyin lütfen.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri