Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5
Emre bey Merhaba;
Aracınızı" 2004 model Pajero GLS LWB 3.2 DID " olarak belirtiyorsunuz LWB farklı bir ürünmü. bir kaç ayrı model olarak mı geldi?
Ynt: 3.2 Dıd Icın Barometre Altimetre Ayarlaması
Teşekkürler.
Gercekten keyifli bir arac. standarnt hali ile bile bircok engeli gecebilen bir araç.
Trakoff dan bir arkadaşımla kısa bir parkurda çapraza düşecek şekilde bir geçiş yaptık. "Yok artık" en cok kullandığım cümle oldu ;)
gercekten...
Ynt: 2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5
Merhabalar;
2004 model Pajeromu alalı 3-4 gün oldu. 200.000 Km de oldukca temiz bir makine. 6 aylık bandırolü 1300 tl civarında malesef :(
Bundan 8-9 sene evvel Askalenin pajero kullanıcılarına yeni pajeroları...
Merhabalar,
Uzun zaman sonra 4 tekeride canlı bir araca bugün kavuştum. Artık otoyola bağlı kalmayacağım ;)
2004 model 3.2 dıd aldım. Kitapçıklarından okuyorum ama barometre ve buna bağlı olarak altimetre ayarlama menüsünü bulamadım. Şu anda barometre 1058 de alt. 0 sabit olarak kalıyor...
Merhablar.
Tabiki ,Yağını suyunu iyi mazotunu koymak şartıyla 3.2 lerin motor ve sanzuman kullanım süreleri hakkında paylaşım yaparsanız elimizde bir istatistiki veri seti oluşabilir.
iyi günler
Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)
Tşk.
Aracın direksiyonuna bakınca 170.000 km az geliyor insana :) Mazisini biliyormusunuz aracın .
Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)
Yok tanımıyorum ama arac hakkında bilgi almak için TEM'e telefon ettim 5-10 Dk. önce araca baktıklarını eğer alım satım olmazsa kaçırmamamı önermişlerdi. (Ali beyin aracından bahsediyorsak 34 Y xxxxplakalı araç)...
Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...
Boşverin Allahaşkına milletin ne dediğini... Onlar 2. elden bu kalitede araç almak yerine aynı parayı 0'a aptalca yatıranların serzenişleri. Aracın yakıt ve parçası siz üzmüyorsa başkalarının ne dediğini
sonuçta yaşlı maşlı 100K € üzerinde 0 km si...