Arama sonuçlarınız

1. ck4x4

Jeep Grand Cherokee Crd 3.0 Duman Problemi

Merhaba, Siyah dumanın sebebi fazla gelen mazottur, bunun iki nedeni olabilir, birincisi aracınızın çip haritası değiştirilmiş olabilir, bu durumda orijinal haritayı attıklarında düzelebilir, ikinci olasılık ise MAP sensörünün kirlenmiş olmasıdır, serviste kolay bir şekilde çıkarılıp balata...

2. ck4x4

Satılık - 1994 Model Toyota Runner 3.0TD - SATILDI

Sanırım araç Türkiye'ye girmeden önce yapılmış bütün kablolama işlemleri, araç bendeyken sadece yükseltme işlemi yapıldı ve genel bakım. Restırasyonu düşünüyordum fakat ön rot kolları benim yaptığım offroada hafif kaldığı için sattım arabayı. Satmadan önce üç farklı yerden motor testi raporu...
  3. ck4x4

Ertan Bey, sanırım kendimi yeterince iyi ifade edememişim, aracı satmamış olsaydım ben motoruna dokunmazdım, çünkü hiç motorla ilgili bir sıkıntım olmadı, hiç mavi duman görmedim, videolara bakın (bkz. http://www.youtube.com/watch?v=Jtdw3sguYOQ, http://www.youtube.com/watch?v=GevSpodcnNQ) her...

4. ck4x4

Ertan Bey, önce selam iletmişsiniz, selamınızı alıyorum, bu tür forumlarda ileri geri konuşmadan önce iki kez düşünmek lazım, ben size aracın motor tork ve beygir gücünü ölçen test raporu vermedim mi? Bu güvene dayalı bir alış-veriş midir, sonuçları vermişim ve siz de kabul ederek aracı...
  5. ck4x4

Ertan Bey, inşallah benim gibi severek kullanırsınız aracı, siz gelene kadar garaja çekiyorum arabayı. Hayırlı olsun. Not: Yörükoğlu rumuzlu arkadaşımız bana sitem etmiş ama, ben sizinle el sıkıştığımı, fiyatta anlaştığımı, araca gelip baktığınızı ya da kapora verdiğinizi hatırlamıyorum. Bunu...

6. ck4x4

Tayland-bangkok uçak bileti

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti Öneri için teşekkür ederim, gerçekten güzel bir site

7. ck4x4

Erdoğan Abi, güzel yorumların için teşekkür ederim, İlhan Bey size de teşekkür ederim, aracım satılmasa bile bu platformun kardeşliği her zaman bana huzur vermiştir, bunu da sizin gibi gönül dostları sayesinde bolca yaşıyorum bu aralar. Aracın birkaç vidyosunu eklemeye çalışacağım...
  8. ck4x4

Bugün forumdan bir arkadaşımız geldi, yarına kadar benden opsiyon istedi, olmazsa senin için bekletirim abi nasıl olsa alışığım beklemeye :) bigfoot'a mı çevirsem ne yapsam, hiç yoktan trafikte stresimi atarım :))
  9. ck4x4

Merhaba, En son 27 Bin lira demiştim forumda, gelirseniz pazarlık payı vardır tabiki.

10. ck4x4

3 ayda 3 kişi bakmaya geldi, donanım ve gücüne göre fiyatı gerçekten az olan bir araç Neden satılmadı acaba bi sıkıntısı mı var diyen alıcılar için bütün testleri yaptırdım, araca bakmaya geldiklerinde rapoları gösterebilirim. Hayırlısı diyelim

11. ck4x4

Arkadaşlar aracım hala satılıktır, siteden isteyen arkadaşlar için 27 bin liraya vereceğim bu arada pasta cilasını da yaptım çok güzel oldu :)

12. ck4x4

" şu araç olsa daha kolay nakite çevirebilirim..." diyebileceğiniz bir aracınız varsa hemen :)
  13. ck4x4

Aracı arazi dışında hiç kullanmadığımdan yolda ne yakar bilmiyorum :) ama karma olarak söyleyebilirim arazi + araziye giden yol + sanayiye giden yol ortalaması 500 kuruş :) Intercooler taktırdıktan sonra sanırım %25 azaldı tüketim
  14. ck4x4

Abicim teşekkür ederim, aslına bakarsan bu bir sevda meselesi, ben aracı malum sitede görür görmez kapora yatırıp kalktım muğlaya gittim, sevdalıyım çünkü pası da olsa çürüğü de olsa alacaktım, çünkü Toyota bu motorunda ve yürüyeninde sıkıntı yoksa gerisi teferruat, yapılır bir şekilde, zaten...

15. ck4x4

Alan arkadaş isterse böyle biner 20 sene de gider, yok gıcır gıcır olsun diyorsa boyatır demek istedim, ki satışa çıkarmasaydım eylül ayı gibi yapmayı planladığım da buydu. Sonuçta 94 model arazi aracı bahsettiğimiz, tabiki ufak çizikleri, ezikleri var, şunu da belirtmek isterim aracı merak...
  16. ck4x4

Merhaba, Haklısınız motor ve yürüyen aksam çok iyi ve kaportada alacak arkadaşın zevkine göre tadilat yapması gerekebilir ama beni rahatsız eden önemli bir sıkıntı yoktu. daha önceden boyanmamış araç.
  17. ck4x4

Yeni resim ekledim ama gözükmüyor sanırım :'(

18. ck4x4

Abi sen şimdi onun intercoolerlı halini gör, 33 lastiklerle de grubun kurtarıcısı oldu hep :)
  19. ck4x4

Burak Bey merhaba, araç ofisimizin garajında durmakta, istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Telefonum: 0532 578 02 07 Selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri