Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslan28 bey iyi günler diliyorum. 2019 Aralık 31 tarihine kadar Carbon2600 şarjlı model fiyatı 1600₺ , Carbon2600S solar panelli model fiyatı 2400₺ dir.
Merhaba aslan28 ürünler tasarım aşaması süreklilik arz etmekte her yeni gün geliştirme düşüncesi ile hareket etmekte geri bildirimleri dikkate almaktayız.
Bu ürünlerin tasarımı bitmiş satışa hazır haldedir. İlginize teşekkür ederim.
Sayın kartalveat tavsiye ve iyi dilekleriniz alakanız için tekrar teşekkür ediyorum. Burada bahsi geçen aletler elbette çok uzun süreli çalıştırılamaz. Çalıştırıp paylaşmamızın sebebi bireysel kullanıcıların sınırlı süreli ihtiyaçlarını sağlamanın yanında sistemi panel ve akü desteği ile...
Merhaba kartalveat Cihazın birinde 20A akü diğerinde 22A jel Akü bulunuyor. 1300w sürekli çıkış 2600w modifiye inverter gücü var. Elektrik süpürgesi ve inverter klima için watt gücü değişken bu sebeple genel bir tabir kullanıldı. çalışma konusunda sıkıntı yok. Akü gücü taşınabilir olması...
#taşınabilirenerji16 adıyla taşınabilir ve yenilenebilir enerji sistemleri geliştirerek bireysel kullanıcıların yenilenebilir enerjiye adım atmaları bu sistemi ihtiyaç , imkanları doğrultusunda geliştirerek kendi enerjilerini bağımsız olarak üretip tüketmeleri amaçlamaktayız. Bu istikamette...
Ynt: Temel Mağaracılık
Paylaşım için teşekkürler :)
Mağarada geri dönüşlerle ilgili uygulamalarımızdan biri ayrım noktalarında veya riskli noktalarda mum yakıp ilerlemek kısa süreli girişlerde ışığı takip ederek daha hızlı geriye dönmenizi sağlıyacaktır. Eğer uzun süreli bir durum olursa...