Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Haglofs Rugged Mountain Pantolon
Merhaba Bende bu Pantolondan iki tane var malesef bacak boyu bana uzun olduğu için kullanmak nasip olmadı.resimleri eklemeye çalışacağım. bir tane gri bir tanede yeşil renk var ben almanyadan tanesini 170 Euro + 40 Euro Kargo odedim.
Suunto T6 Saat Tüm sensörleri ile (yürüyüş sensörü , Bisiklet sensörü ve Kalp sensörü) birlikte verilecektir 750 TL , lütfen sensörlerin tanesinin yaklaşık 100 dolar olduğunu unutmayalım.
Suunto Observer TT saat kordonu koptuğu için başka kordon takılmıştır. 600 TL
Suunto Vector Black saat 400...
Mountain Equipment Kongur Goretex Pro Shell Teknik Ceket hiç kullanılmadı dolapta asılı duruyor. yurtdışından geldi ingilterdeki satış fiyatı 380 £ (sterlin) istenilen rakam 900 TL kargosu bana aittir.
iletişim
Mehmet Dikici
hmehmetdikici@hotmail.com
Tel:05532405605
Mountain Equipment Annapurna Kaz Tüyü Mont
Dünyadaki en iyi Kaz tüyü montlardan bir tanesidir .sadece 1 defa Sibiryada kullandım ve dolapta asılı duruyor,malesef Türkiye'de kullacak bir yer bulamadım. ingiltereden satın aldım. şu andaki satış fiyatı 280£(sterlin) istenilen rakam 750 Tl...
Mammut Mamook Gore-tex Bot 41 Numara bir tane sıfır Kahverengi 950 TL ve bir tane 2. el Siyah var ( çağşak bantta çizik var) 700TL
La Sporiva Evo Gore-tex Bot 41 Numara Sıfır 800 Tl