Arama sonuçlarınız

1. S

Sakincali Ve Toplatilan - Satiştan Cekilen Telsiz

Merhaba Berk Bey , radyo amatoruyum , Trac uyesi ve yonetimde olan biri olarak kesin olarak soyleyebilirim ki, Amator lisansa sahip olan birisi kanunen ucakta bile (aku takılı olmamak şartı ile) yanına alabilir.Taşıya bilir ve istasyon kurup işletebilir. Bu işlemleri yapabilmesi için...

2. S

Sakincali Ve Toplatilan - Satiştan Cekilen Telsiz

Merhaba Arkadaşlar, Bilgilendirme... bazi Amator band cihazlarin(lisans ile kullanılır) ve PMR(446mhz) diye gecen cihazlarin , amatör band ve/veya pmr frekans dişinda tx yapmasi yasak olup , asağida gonderdiğim linkte marka ve modelş gecen cihazlarin ,ait olduğu frekens dışında da tx yaptığı...
  3. S

Bafa Gölü Duyumlarım

Merhabalar , Bafa gölü ve etrafında Çok güzel kamp yerleri mevcuttur. Cafe - restoran tarzı yerlerde de camping hizmeti verilmekte. Doğasi gereği Akrep bulunmakta.ama camping yerlerinin etrafi "DDT" türü veya türevi zehirlerle ilaclanmakta diye hatırlıyorum. genellikle akrep...

4. S

Bodrumdan Kaş A Kamp Yerleri Hk.

Ynt: Bodrumdan Kaş A Kamp Yerleri Hk. merhabalar, yazınızı gec gordum. belki de seyehati gercekleştirmiş olabilirsiniz. ama ben gene de yazayım.başka birinin ihtiyacı olabilir. bodrumdan cıkıp torba sapağına gelmeden çiftlik(yalı çiftlik) sapağindan girin, burdan giderseniz Bodrum burnunun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri