Arama sonuçlarınız

1. B

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

Daga güzel olmus valla..Orjin anahtarı çok sade yapmıslar :S..

2. B

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Ön cam düğmeleri ortada çok iyide,Geçen gün arka cam düğmelerinde sorun yaşadım arkaya sıkışık bindiler 4 kişi en sağdaki ve soldaki camı açamıolar ben açmak zorunda kaldım ve zorlandım yani bu kötü sadece
  3. B

roadstar rd700n oto teyb

Ynt: roadstar rd700n oto teyb çalışmadığını belirtmiş sanırım ..Bu tür teypler takılınca kumanda ile iletişim kurmuyormuş zaten..

4. B

Duster'ım ile Videolarım

Ynt: Duster'ım ile Videolarım Yakışır alii abimeee :))))))))
  5. B

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Elinize sağlık ümit beyim çok güzel olmuşş :)

6. B

bugün duster ımı kum da denedim :)

Ynt: bugün duster ımı kum da denedim :) Bende kalas alsaydım yanıma herhalde çıakrıdm burdan yaw gezdim gezdimm sonra tık bitti bnm olayy... :D

7. B

bugün duster ımı kum da denedim :)

Ynt: bugün duster ımı kum da denedim :) bende gezindiktikten sonra kumlara gömüldüm malesef :)
  8. B

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş merhaba,,,, "Bu canavarı bizim mahallede gördüm" yazmıştım..ve alaylı şekilde duster canavar olmuş die değiştirilmiş..konu başlığına müdahale edildiğini hiç görmemiştim..
  9. B

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş Hiç önemli değil dostum eyw,,,ama dustera dış modifiye çok yakışıyor ve beğeniorum,,tabi o lastiklerle imkanı yok ve o jant arazi yolunda rahat eğilir,,,,konu başlğını gelince dicek söz bulamıorum,,başlığı admin veya moderatörden başka kimse değiştiremiyor diye...

10. B

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş Yaaaaa arkadaşlar bu nasıl bir iştir ne saçmalıktır?? Konu başlığı değiştirilmiş nasıl oluyor bu? İnsanların bu kadarmı saygısı var yani bumudur ya ne saçma iştir yaa ? Ne oluyor?!!

11. B

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş Bildiğin kurabiye canavarlarından iyidir ;) :)
  12. B

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş Burda öle bişi geçtiğini hatırlamıyorum herkeze açık bi alan yani herkez konuşuo zaten ,bilende bilmeyende fikrini söylüyor...?

13. B

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş tşkelr serkan bey aynen katılıyorum...........
  14. B

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş Bilmiyorum eliada yapmışlar aynısıydı fakrlı olmuş telefon kötü çektiği için belli olmuyor,,çift egzos önde demirleri ve farklı yan basamakları vardı ama tel kötü olduğu için ancak bu kadarını koydum yani akradaşlar,,herşey yakışıyor...
  15. B

Duster Canavar Olmuş

Çok güzel duruyor....:)Eliadakine benzetmiş :)

16. B

Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp

Ynt: Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp Aynen öle duster motor kabininde gayet toplu ve güzel bir şekilde duruo ve bunun sanırım motor bölmesinin hacmi daha büyük sanırım,daha düzenli durması gerekirdi...
  17. B

Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp

Ynt: Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp Motor bölmesini sanki aceleye geitirir gibi tıkıştırmışlar :) garip duruo
  18. B

duster 4x4

Ynt: duster 4x4 40 cm demek istemiştir bence

19. B

duster 4x4

Ynt: duster 4x4 Bu dediğiniz ses ilk çalışmada oluyor biraz yavaş yavaş yol alıyorum sonradan kesiliyor bence hiç sorun değil...Kafanıza takmayın :)
  20. B

Dacia - Duster ile Kuma Saplandım

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım Öle abartılcak bişe ypamadım adamın yüzüne bile bakmadım cipi görünce gaza geldim işte :)...neyse ben dedim kardşeim Allah razı olsun diyee :))) helaleştik bitti giitti abi ,,buda bana tecrübe oldu :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri