Arama sonuçlarınız

1. S

coolant low

Merhaba arkadaslar 2.7crd aracimda bu aralar surekli bu uyariyi aliyorum.Araci calistirdiktan 1-2dk sonra "coolant low" uyarisi cikiyor sanirim motor sogutma suyunun azaldigini gosteriyor ancak motoru acip baktigimda suyun tam cizgide oldugunu goruyorum.Gecenlerde sanayiye gittigimde borularda...

2. S

2.7 crd yakit tuketimi sorunu

Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu Enjektorlerin 3 tanesi onarim gordu degisme olmadi,ustanin bana soyledigi arka taraftaki enjektorlerde su an icin bir problem gorunmedigi,1000km yaptiktan sonra tekrar kontrol edilecegi seklindeydi,sanayide cikarken yol bilgisayarini sifirladim eve geldigimde...
  3. S

Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu Evet enjektorleri yaptirdim,1. 2. ve 3. enjektorlerin kacirdigi soylendi 4 ve 5 de problem olmamasi motorun inmesi vs gibi sorunlar cikarmadi,sonuc olarak 3 enjektor,vida cart curt iscilik dahil 475tl masraf cikardi simdilik boyle umarim bu konuda problem...

4. S

Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu Bakalim yarin arabayi goturmeyi dusunuyorum,sonuclari hakkinda bilgi veririm,yardimci olan arkadaslara tesekkurler...
  5. S

Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu evet enjektor kaynakli olabilir,aracin enjektorleri gectigimiz sene tamir gormustu,sanirim bu sefer degistirmek gerekecek

6. S

aslinda forumda bu konu daha once tartisilmis ancak ben yine de yeni konu uzerinden gitmeyi tercih ettim.oncelikle herkese merhabalar bakimlari duzenli yapilan 2002 model 2.7crd sahibiyim aracimdan genel anlamda gayet memnunum fakat son donemlerde yakit tuketimi konusunda bazi sorunlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri