Arama sonuçlarınız

1. B

Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

Antalya Ssangyong'dan aradılar. Maalesef Korando sports 4x4 2019'dan önce gelmeyecekmiş. Bu kesin bilgi. Herhalde model değışiminde kasayı uzatacaklar. L200 tekrar ilk seçenek oldu. Ancak araç için ayırdığım parayla ev aldık.

2. B

Korando sport 4x4 ü bekledik. Ancak gelmedi. Önce 2015 başı sonrada haziran ayı dendi ancak henüz ses yok. Sizin haberiniz kesin bilgimidir? Bu doğru ise Koronda Sportu bekleyebilirim.
  3. B

Cevaplar için teşekkürler. Eylül başında fiyatlara kur farklarını tüm markalar yansıtmış. Ağustos ayında L200 103 bin, amarok 109 bin TL idi. Konfor açısından hangisi tercih edilmeli.

4. B

Ağırlıklı olarak av, kamp, piknik vb doğa gezisi islerinde ve normal ulaşım için kullanacağım. Ağır arazi şartlarında ve yük taşımada pek kullanmayacağım.
  5. B

Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım. Yardimlarınızı bekliyorum Yeni L200 Blizzard Triton 110 bin TL Arac full gibi (+) özellikleri 1-merkezi diferansiyel kilidi (bunun mekanik diferansiyel kilidinden farkını bilmiyorum) 2-Xenon-led farlar, şerit takip sistemi 3-anahtarsız start-stop...

6. B

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Sabri Bey, size de cevabınız için teşekkürler.

7. B

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Mehmet Bey, cevap için teşekkürler.
  8. B

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Teşekkürler Sabri Bey. Bir Soru daha; 255/75R16, 245/75R16'dan yüksek midir?
  9. B

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Lastik konusundan hiç anlamam. A.Sports'un 4x4 otomatik serisinde, 255/75R16 ve 255/60R18 lastik seçenekleri var. Bunların hangisi daha yüksektir? Birde bu lastik ebatlarında yükseltme yapmak için hangi lastik ebatlarıyla değiştirmek uygun olur? Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri