Arama sonuçlarınız

1. defrost

L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler Yeni kasalarda 3.93 veya 4,10 ayna mahuriti mevcut keşke bende sizin kadar şanslı olsa idim. Servisten eski kasa ayna mahuriti fiyatı sordum 4000tl Sizin yerinizde olsam 38.5 lastik takıp koca ayak yaparım. Bizim modellerde 35 lastik bile sıkıntı

2. defrost

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler Eski kasa l200 lerde 4.88 ayna mahuriti var ben sizin yerinde olsam 38.5 ekstreme lastik takarım
  3. defrost

2011 l200 instyle aldım...

Ynt: 2011 l200 instyle aldım... Kullanımda büyük fark olmuyor ben yükseltme işini tamamladım, lastikleride deyiştirirsem işlem tamam olur

4. defrost

Mitsubishi L200 - Toyota Hilux Tercihine Önemli Bir Katkı...

Ynt: Mitsubishi L200 - Toyota Hilux Tercihine Önemli Bir Katkı... L 200 ün toyotaya göre avantajı bence hareket halinde 4x4 yapabilmek ve 178 hp modelinde atsc olması virajlı yollarda savrulma yapmıyor. L 200 ün beynine program atılıp güç arttırımına gidilebiliyor. 178 beygirden 220 beygir...
  5. defrost

l200 mü yoksa hilux mu

Ynt: l200 mü yoksa hilux mu Ben l200 diyorum, savrulma kesinlikle yok 178 hp güç mükemmel

6. defrost

L200 kısa kasa

Ynt: L200 kısa kasa Size fikir olsun diye resimleri gönderiyorum ama muayeneden geçermi bilmiyorum sıkıntı olmaz herhalde proje ile

7. defrost

ANTALYADAKİ L200'LER

Ynt: ANTALYADAKİ L200'LER
  8. defrost

ANTALYADAKİ L200'LER

Ynt: ANTALYADAKİ L200'LER Antalyada Ahmet ustaya yaptırdım 300 tl civarında
  9. defrost

Ynt: L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler Merhaba, ben Hüseyin Antalya Ben l 200 178 hp otomatik 5 ileri şanzumanlı modelini kullanıyorum, aracımı ilk aldığımda 245/65/17 ebatlarında lastik mevcuttu, Antalya lara kumsalında kum'a batana kadar. Daha sonraki zamanlarda 265/75/16 lastiğe geçiş...

10. defrost

2011 l200 instyle aldım...

Ynt: 2011 l200 instyle aldım... Hayırlı uğurlu olsun. Ben 5-6 aben yanlarından geçiyorum. aydır kullanıyorum uzun yolda çok güzel arazide ATSC güzel iş yapıyor, ben çamurda ATSC yi kapatıyorum performans daha güzel oluyor. Kumda on numara performansı var, çoğu araç kilit kullanırken ben...

11. defrost

rampada 2. viteste takılı kalma problemi

Ynt: rampada 2. viteste takılı kalma problemi Aynı problemleri bende yaşadım. Servis yeni yazılım yükledi problem azaldı, diğer modellerde genelde bütün otomatik araçlarda otomatik şanzuman yağı soğutması mevcut bizim modellerde yok acaba problem bumu?
  12. defrost

LASTİK HAVA BASINCI HAKKINDA YARDIM

Ynt: LASTİK HAVA BASINCI HAKKINDA YARDIM Kumda ben 265/75/16 lastiği 18-20 psi ye kadar düşürüyorum. Normal kullanımda 25 psi

13. defrost

L200 Intense ve Instyle arasındaki teknolojik farklılıklar nelerdir?

Ynt: L200 Intense ve Instyle arasındaki teknolojik farklılıklar nelerdir? Intense 4 ileri Instyle 5 ileri Instyle 'de ATSC var diğerinde kilit var beygir farkıda var. ATSC li araca kilit sonradan takılabiliyor. Intense modeline ATSC takılamıyor.ikisininde avantajı var. ATSC pikapların viraj da...
  14. defrost

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Ad : Hüseyin Soy isim : Kılıçer Memleket: Yozgat/ Akdağmadeni D.Tarihi : 1972 Meslek : Soğutma sistemleri satış&servis İletişim : klimakser@hotmail.com 532 678 22 41
  15. defrost

l200 vinç montajı

Ynt: l200 vinç montajı Bu işlem size çok zaman hacatacak, çünkü vitesi boşa aldığınızda makara çekilerek işlem daha hızlı oluyor. Yaklaşma açınız dik tırmanışlarda canınızı sıkacak ve vinç zarar görecek

16. defrost

ANTALYADAKİ L200'LER

Ynt: ANTALYADAKİ L200'LER Günübirlik, iki güzergah var sitede offroad gezileri Akdeniz antoff bölümüne girerseniz sayfa 120 oradan haritaları görebilirsiniz.
  17. defrost

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Bozovadan küçük köy oradan naldöken üzerinden Antalya yoluna direk bağlantı var bence güzel yerler.
  18. defrost

ANTALYADAKİ L200'LER

Ynt: ANTALYADAKİ L200'LER Teşekkürler. Bu arada pazar günü 04/03/2012 de offroad gezimiz olacak katılmak isterseniz haberleşelim.

19. defrost

ANTALYADAKİ L200'LER

Ynt: ANTALYADAKİ L200'LER Biz buna beyaz balina diyoruz :D Ben Hüseyin Antalya mrkz
  20. defrost

ANTALYADAKİ L200'LER

Ynt: ANTALYADAKİ L200'LER

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz