Arama sonuçlarınız

1. ceb76

Zj Kasa İçi̇n Bluetooth Kaset Çalar Teyp İçi̇n

Ben aracı İzmir'den aldım, teypte orda yapılmış. Ama Ankara'da eski haline döndürdüğüm yer, Bülbülderesi üzerindeki Pioneer servisi. Çok eski bir oto teypçidir. Emsallerine göre biraz pahalı olsa da güvenilirdir. Sizinkini de yaptırabilirler mi bilmiyorum ama sormakta fayda var.

2. ceb76

Zj Kasa İçi̇n Bluetooth Kaset Çalar Teyp İçi̇n

Selam... İyi bir oto teyp tamircisi yapabilir. Ben benim aracı aldığımda, eski sahibi teybi iptal ettirip, jack'le telefona çıkış verdirmişti, ben eski haline getirtmiştim. Aynı mantıkla bluetooth ta bağlanabilir.
  3. ceb76

Hi̇lux Ve L200 Seçi̇mi̇ Yardim !

Sanırım, yanlış bilgi verdim.Aracı satalı uzun zaman oldu, parça parça bazı şeyleri hatırlıyorum, kusura bakmayın. Magnumda sanırım sunroof vardı, emin olamadım şimdi. Birde aklıma sonradan gelen teknik özeliği (en azından benim aracımda), orta difte kilit tuşu yerine, ATSC yani kaydırmazlık...

4. ceb76

Tekrar selam... Açıkcası Toyotaların yıllara göre modellerini bilmediğim için yorum yapamayacağım. Üzgünüm...
  5. ceb76

Selam... Yıllarca dediğiniz yıllara aitL200 Magnum kullandım ve açıkcası aklınıza gelebilecek her konuda çok memnundum. Umarım azda olsa yardımcı olabilirim. Öncelikle her iki araçta işinizi görecektir. Sonuçta yük çekmek için tasarlanmış araçlar (fabirka verilerine göre yanlış hatırlamıyorsam...

6. ceb76

Goodyear Wrangler Atsa Lastik

Selamlar... Evvelki aracımda (2008 L200 Magnum) Wrangler kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Fakat yine o zamanlar, başka bir arkadaşım daha evvel kullandığı VX80 Toyotasında kullandığını ve az kalsın kaydığı için ölümüne sebep olacağını söylemişti. Ancak yine diyorum bende o zamanlar...

7. ceb76

2007 L200 Magnum 4x4 Yorum

Selam... Temizlik ve güvenilirlikle alakalı olarak bulduğunuz araç için yorum yapamam ve açıkçası yazdıklarınız da epey kafa karıştırıcı. Ben tercih etmem ama olaya eldekinin değerlendirilmesi gözüyle bakıyorsanız da bilemem. Ama 2008 Magnum'u takribi 5 yıl kadar şehir içi ve dışı kullanmış...
  8. ceb76

Kış Lastiği Mi A/t Lastik Mi

Selam... Aynı sıkıntı benimde kafamda dolaşıp duruyor. Eski aracım L200 de Bf A/T lastik kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım o yüzden şimdiki aracıma da gözü kapalı ondan taktım. Fakat yeni taktırdığım lastikler açıkçası karlı ve buzlu havalarda rezalet. Artık hamurunu mu değiştirmişler...
  9. ceb76

96 5.2 Zj Rölanti Ve Stop Etme Problemi

Hocam dediğim gibi benimkini böyle hallettik ama pek yardımım dokunamadı o hal. Üzgünüm, pek yardımcı olamadım. Sorunu çözdüğünüzde demeye gerek yok biliyorum ama lütfen buradan paylaşmayı unutmayın.

10. ceb76

96 5.2 Zj Rölanti Ve Stop Etme Problemi

Selamlar... Öncelikle şunu söyleyeyim, bizim araçlar tüplü sistemlerin kapasite sınırında gezinen araçlar. O yüzden hangi marka tüp sistemi olursa olsun yüke bindiğinde, özellikle motor tam olarak ısınmadığında, aynı sıkıntıları yaşatıyorlar. Benim motor 5.9 V8 Magnum tüpümse Pirinz, hala her...

11. ceb76

Jeep Grand Cherokee 5.2 1996 Model Vergi Indirimi

Günlük koşturmacalar sırasında unutmuşum, hemen şimdi merak eden arkadaşlar için yazayım, geçen senenin vergi farkı, Mart ayı içerisinde hesabıma geri yatırıldı. Kısacası geçmiş dönemlere ait düzeltmelere istinaden vergi dilim farkı iadesi de başvuruya binaen yapılabiliyor.
  12. ceb76

Tekrar selam... Benzer bir durum bundan evvelki aracımda başıma gelmişti. Vergi dairesindeki memur arkadaş, aldığım sigorta değeri evrağındaki bedele göre, indirim yapılamayacağını söylemiş, bende 2 kere gittikten sonra haliyle vazgeçmiştim. Açıkcası, bu aracımda da benzer bir durum olacağını...

13. ceb76

Selamlar... Ayrıca sigortacınızdan geçmiş dönemlere ait alacağınız 'Kasko değer bildirim formu' ile geçmiş dönemlerin farkını da talep etme hakkınız var. Bu seneki vergimin dilimini düşürdüm. Ancak sigortacımdan gerekli belgeyi almama rağmen, vakit bulup geçen seneki vergi farkı talebimi henüz...
  14. ceb76

Durango 5.9 Vs. Grand Cherokee Wj 4.7

Selamlar. Neredeyse 1 yıldır günlük olarak şehir içi ve yazın şehirler arası, devamlı 99 Durango kullanıyorum. Size teknik olarak söyleyebileceğim, motor ve şanzıman yüzde 90 Grand Cherokee (ZJ) 5.9 V8. Ama benzerlik bununla sınırlı. Aracın geri kalanı tamamıyla farklı. Buda ortak parçalar...
  15. ceb76

Ankara Da Ilk Bakım

Hayır özel servis. Arayabayı aldığımdan bu yana her konuda epey yardımcı oldular sağolsunlar.

16. ceb76

Ankara Da Ilk Bakım

Hoşgeldiniz... Akgün@Aydın'a gidiyorum. Orayı da düşünebilirsiniz.
  17. ceb76

Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

Teşekkürler ama bence benim ihtiyaçlarımı ve beklentilerimi şu an için en fazla karşılayan, öte yandan yıllardan beri kullandığım haliyle de tanıyıp güvendiğim marka olan tek araç, şu an için hala Mitsubishi. Arazi-şehir, hafta sonu gezisi, kar-kış, çoluk çocuk güvenip gideceğim sayılı arazi...
  18. ceb76

Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

2010'dan beri 2008 L200 Magnum'u her an için kullanıyorum. Bunun içine ev (aracı eşimde kullanır ve iki çocuk var, biri için çocuk koltuğu her an arka koltukta bağlıdır) ve işi koyarım ki ev Çankaya iş Tunalı, anlayacağınız Ankara için tam şehir merkezinde yaşıyorum. Öte yandan, uzun yol ve...

19. ceb76

2007 L200 ler MTV indirimden faydalanamıyor....

Ynt: 2007 L200 Ler Mtv İndirimden Faydalanamıyor.... Esasında doğru diyorsunuz. Ulus civarına işim düştüğünde bir peşine düşerim artık.
  20. ceb76

2007 L200 ler MTV indirimden faydalanamıyor....

Ynt: 2007 L200 Ler Mtv İndirimden Faydalanamıyor.... Önemli değil :) Valla bu sene geçti artık. İlk vergide tepemin tası attı ve tek seferde ödedim 2 taksidi de. Sizinkinde bir sıkıntı çıkmadığına göre, seneye bir daha denerim o zaman.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri