Arama sonuçlarınız

1. X

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Çok ağır oluyor bence.Kolaylıklar dilerim.

2. X

Nissan Patrol SD33 Diesel

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel Alanda satanda hayrını görür inşallah.
  3. X

TYT TH-2R VHF El Telsizi

Ynt: TYT TH-2R VHF El Telsizi ;D ;D ;D :P :P

4. X

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Çok güzel bir çalışma. Fotoları dört gözle bekliyorum.
  5. X

satılık 1994 defender...

Ynt: satılık 1994 defender... Hayırlı satışlar. 14.000 tl e gider..

6. X

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Dediğim gibi o yazıyı gezenbilirde okumuşum.linkide buldum. Bu olay işte arkadaşlar bir göz atın isterseniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61031.0 Gerçi olay 2.şahıs tarafından anlatılmış. aracın ruhsatta kamyonmu...

7. X

Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç

Ynt: Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç Seyhan bey tamponun işçiliği çok güzel.
  8. X

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Bigfoot un bitmiş halini merakla bekliyorum.
  9. X

Defender alımı için yardım...

Ynt: Defender alımı için yardım... Çok cevap alamadım ama herhalde tdi alamaz isem benzinli almak daha mantıklı olacak galiba.... ::) ::)

10. X

OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A

Ynt: OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A Güzel araç.Hayırlı müşteriler dilerim.

11. X

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Sevgili arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.(İzzet bey ve Mustafa bey) Valla bu memlekette herşey olabilir,hergün milletin bilmediği bir kanun veya yürütmelik çıkıyor. Aladığım kadarı ile; Rusatta ticari yazıyorsa yada araç şirket...
  12. X

Defender alımı için yardım...

Ynt: Defender alımı için yardım... Tek korkum:Motorların verimsizliği.(2.5 td siz motorlar için) Memleketin çeşitli yerlerindeki aktivitelere giderken yolda beni üzer mi? Kullanım amacı;Bolca doğada olmak,ne çok sert ne çok soft offroad yapmak. Cezbedici yanı; geniş ferah mekanı. Durum bu...

13. X

3.5 pajero düşünüyorum yardım ltf

Ynt: 3.5 pajero düşünüyorum yardım ltf Bende acemi sayılırım ama,arkadaşlardan duyduğum ve okuduğum kadarı ile bu camiada makbul bir araç.
  14. X

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Maşallah bitince çok güzel olacak.
  15. X

Isvicreden selamlar.

Ynt: Isvicreden selamlar. Çok güzel görüntüler bunlar.Bizden de siz kucak dolusu selamlar.

16. X

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Yeni bir topic açmak istemedim o yüzden burdan sorayım. Bu araçlar ruhsatta kamyonet olarak geçiyor bildiğim kadarıyla. Bu araçlar için trafikte K belgesi isteniyor mu ? Böyle bir mevzu okumuştum...
  17. X

Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç

Ynt: Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç Seyhan bey maşallah fotolardan görüldüğü kadarı ile aracınız çok diri gözüküyor. Tek kusuru ön tampon. ::) ::) ::)
  18. X

bilgi rica ediyorum

Ynt: bilgi rica ediyorum 110 düşünmeme rağmen,bu araç benimde favorilerimde ::) ::)

19. X

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Bol sabırlar dilerim,kolay gelsin.
  20. X

LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model

Ynt: LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model Maşallah çok güzel araç.Hayırlı Müşteriler dilerim. Kusura bakmayı lütfen ama,fiyat çok değil mi ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri