Arama sonuçlarınız

1. C

Subaru Forester

Sayın Kargılı, Ben sadece arka amortisörleri değiştirdiğimden yalnız arka helezonları değiştirdim. Ancak yeni amortisörlerin marka ve modelini bilmiyorum çünkü amortisörcü aynı kalınlıkta daha uzun çıkma yayları bulup taktı. Ancak amortisörcünün adını ve adresini verebilirim. Atatürk oto...

2. C

Subaru Forester

Kıymetli forester severler tekrar merhaba, Sonunda ben de forester için arka amortisör sorununu çözdüm. Çözüm biraz zahmetli olsa da sonuç güzel oldu. Artık aracımın arka amortisör patlayacak diye çok fazla kaygılanmıyorum. Çünkü yenilediğim aynı çaptaki daha uzun helezon yaylarla hem aracın...
  3. C

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Adnan Bey Merhaba, Benim 2002 model bir Subaru Forester'ım var. Geçenlerde sağ arka amortisörü bozuldu. Amortisörün orijinali 1300 tl olunca bende çok araştırmadan KYB marka muadil olduğu iddia edilen bir çift amortisör taktırdım. Ancak aracın arkası 40 mm...

4. C

Subaru Forester

Kıymetli Forester severler merhaba, Ben de geçenlerde lastikleri yenilerken sağ arka amortisörün patlamış olduğunu fark ettim ve bu forumdaki arkadaşlar gibi alternatif bir amortisör aradım. KYB yi önerdiler ben de çok da araştırmadan taktırdım. Ancak diğer arkadaşların başına geldiği gibi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri