Arama sonuçlarınız

1. T

Yunanistan Thassos Adası Gezi

Gezen bilir ailesi ile geçen hafta araç ile yapmış olduğum Thassos adası gezi notlarımı ve bazı resimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Geçen hafta cuma sabah karşı saat 02.30 sularında İstanbul dan hareketle İpsala sınır kapısına hareket ettim ve sabah erken saatlerde Türkiye sınır kapısı ve...

2. T

Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz?

Ynt: Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz? Merhabalar been yaklaşık 4 defa bu turu yaptım en sonuncusunu geçen yıl oğlumla beraber yaptım kış ayından thy den ucuz bilet buldum bu biletlere bakmanız için size tavsiyem sabah 5 ile 6 arasında thy ve diğer uçak firmalarının...
  3. T

Haziran Ayında Planladığımız İtalya Ağırlıklı Gezimiz İçin Rota Önerisi

Ynt: Haziran Ayında Planladığımız İtalya Ağırlıklı Gezimiz İçin Rota Önerisi 2013yazında bu güzergahı yunanistan üzerinden feribot kullanarak Bari üzerinden Napoli Roma Filoransa Pisa Coma gölü Padova ve Venedik güzegahını yaptı. Otelde kalacaksanız biraz pahalı olabilir ben bu seyahatimde kamp...

4. T

Yunanistan İtalya Turu

Ynt: Yunanistan İtalya Turu Yunanistan ve İtalya turuma kaldığım yerden devam diyelim. İtalya Bari limanından çıkışta yol haritam ve navigasyonu Napoliye ayarlamadan kısa bir liman şehri olan Bari de kısı bir tur atıp etrafı dolaştıktan sonra Napoliye hareket ediyorum yaklaşık yol 3 ile 3.5...
  5. T

Yunanistan İtalya Turu

Ynt: Yunanistan İtalya Turu Sağolun şu an halen İtalyadayım döndüğümde uzun uzun tüm detayları ile yazıcam

6. T

Yunanistan İtalya Turu

;) 21.Haziran 2013 tarihinde gece 03.00 saatlerinde Dacia aracımla ve yanımda delikanlı oğlumla yola düşüyoruz. Saab ahenkli ve normal bir hızla İpsalaya sınır kapısına 06.00 sularında indik. Yaklaşık işlemlerimiz sabah olması dolayısı ile 06.15 gibi bitti ve Yunanistan tarafına geçtik. 06.20...

7. T

Dacia İle Yollarda

;) İtalya Vezüv Yanardağı eteklerinde yukarı çıkmak için sıra beklerken Unimog yanında bizimki pire gibi kaldı
  8. T

Grand Vitara 1.9 Dizel Direksiyonu Saga Sola Cevirirken Gıcırtı Sesi Geliyor

Ynt: Grand Vitara 1.9 Dizel Direksiyonu Saga Sola Cevirirken Gıcırtı Sesi Geliyor Merhabalar Eski Bir Suzuki Servis müdürü olarak aracınızın amortisör kulelerini söktürüp helezon yaylarından ayırın. Bundan sonra kule bağlantıları üzerinde bulunan helezonlşarın çalıştığı bilya yataklarını...
  9. T

Suzuki Grand Vitara 2006 Şanzuman Kuyruk Keçesi Değişimi

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Şanzuman Kuyruk Keçesi Değişimi Merhabalar Eski bir Suzuki çalışanı olarak size yardımcı olayım. Eğer aracın yağ kaçağı arka şaft bağlantı noktasından geliyorsa şanzıman sökülmeden sadece şaft sökülerek onarım mümkündür. Fakat Suzuki Grand Vitara araçlarda...

10. T

Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddis Tuning Kit

Suzuki Grand Vitara 1.9 DDİS için bir adet DTE tuning Kit satılık Aracın standart verileri ve DTE tuning yapıldıktan sonraki verileri aşağıdadır. Araç üzerine hiç takılmamış olup sıfır kutusundadır. ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri