Arama sonuçlarınız

1. endurobasso

Nissan TERRANO II 2.7TDi Otomatik Çok TEmiz SATILIK

İlandaki aracım satılıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nissan-terrano-ii-bordo-tertemiz-sorunsuz-sigara-icilmemis-82400108/detay

2. endurobasso

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Selamlar... Terrano II 99 un arka bagaj perdesini bulabilir miyim?
  3. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Selamlar... Fotodaki tavan sis farlarını nerden bulabilirim?

4. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Arkadaşlar. Siteden dosyayı indirdim. Rusça ve manuali fotoğraflamış yapan kişi. Fakat söyle bir uyarıda bulunmak isterim. İndirme işlemini yaptıktan sonra tüm bilgisayarımı Rusca reklamlar ve menüler sardı. Dikkatli olun...
  5. endurobasso

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Çok teşekkürler. Videoları paylaşır ya da link verirseniz izlemek isterim...

6. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Ben henüz yeni üye olduğum için sistem bana mesaj attırmıyor ya da ben bulamıyorum. Sevgili Zeuss özleden bana gönderdiğin ürünü bulamıyorum. Nerden temin edilebilir acaba. Yine özleden gönderebilirseniz sevinirim...

7. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Carbon Clean uygulamasını Motor sallanması ve yakıt pompası problemleri konusu için mi yazdınız? Bu arada 30 lt diesel yakıta 1/2 litre 20-50 motor yağı koydum. Ve sallantı geçti. Şu an bu konuyla ilgili hiçbir problemim yok. 30 Lt yakıt bitti. Yenisini...
  8. endurobasso

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Selamlar... Ben de Antalya'da yaşıyorum. 99 Model Nissan Terrano II aldım. İşin soft kısımlarında ben de sizlerle olmak deneyimlerinizden yararlanmak isterim.Toplandığınız bir yer var mı? Emre
  9. endurobasso

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Harika...':))

10. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey İsmini verdiğiniz ürünü henüz kullanmadım. Shell'in en pahalı yakıtını kullanıyorum ve kısmen düzeldi bu sallantı. Fakat söyle bir öneri de var.: Yakıt deposuna 1/4 depoya 300/400ml motor yağı koyun diyorlar. Bildiğimiz 20-50 motor yağı. dizel ya da...

11. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Sonucuna garanti veriyorlar tabi. Ücret az değil. Ben Antalya'dayım. Servis ismini burdan yazmak etik olmayacak.
  12. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Tabi ben başka bir servise gitmedim. Dediğinizi denemek isterim.Markasını bana özelden gönderir misiniz?

13. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bu sorunla ilgili servise gittim. Yakıt pompası arızası dediler. Tamiri Ankara'da oluyormuş. Tamir fiyatı ise 1250-1500 arasında tutuyormuş. Aracın 4 gün yatması da cabası:((
  14. endurobasso

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Ad - Soyad: Emre AYTEKİN Doğum Tarihi ve Yeri:1973 İzmir Memleket:İZMİR Semt:ANTALYA/ Altınkum İlgi Alanı:Müzik, Motosiklet
  15. endurobasso

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? BMW R1150GSA 2005 Model

16. endurobasso

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Selamlar... Bundan 4 ay önce ben de 1999 Model 2.7lt TD bir Terrano II aldım ve bu forumu bulup aranıza katıldım. Aracımla ilgili bir sıkıntım var. Sizinle paylaşmak ve olabilirse çözüm bulmak istiyorum. Araç rölantide çalışırken sallanma yapıyor. Aracım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri