Arama sonuçlarınız

1. Korhan33

SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ? Sn. adyobatik01 Mersin'deyim ve aracınıza hayırlısıyla talibim :) Sizden ricam , özelden mesajla aracınız için bana önerebileceğiniz ve site üyeliğimize özel son fiyat teklifinizi iletebilir misiniz ? Saygılar.

2. Korhan33

SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ? Sn. surgunefe07 iyi günler dileklerimle. Rica etsem aracınızın resimlerini görebilir miyim. Bir diğer öğrenmek istediğim konu ise acaba aracınızda hardtop mu yoksa branda mı var. Şimdiden teşekkür eder , aracınızı gördükten sonra ...
  3. Korhan33

Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge

Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge Ayrıca bir ilave bilgi olarak , bu model full tang' dir. Nette kabzanın içini inceledikleri resimleri bulabilirsin. Sadece dipteki çekiç kısmı ile 1 -2 cm lik boçluk bırakılmış. Bunun da sebebi aynı lmf 2 gibi elektrik çarpmasını önlemek amaçlı iki...

4. Korhan33

Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge

Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge Gerber Bear Grylls Ultimate Knife Fine Edge ( testeresiz , düz ) modelini Bahriyeli internet sitesinden 24 Nisan tarihinde satın aldım. Sipariş için aradığımda çok ilgili davrandılar. Aynı günde kargoya verdiler. Telefonla aramamın sebebi bu modelden...
  5. Korhan33

Benim Keçiye Vurdular

Ynt: Benim Keçiye Vurdular çok çok geçmiş olsun.

6. Korhan33

Lada Niva Klima montajı

Ynt: Lada Niva Klima montajı çok güzel olmuş. sıcak bölgeler için ihtiyaçtı.

7. Korhan33

Niva'ya LPG tankı

Ynt: Niva'ya LPG tankı lpg tankınızın yarısı aşağıda yarısı yukarıda kalacak şekilde özel yuva ile yaptırmanızı tavsiye ederim. hem bagajdan çok kaybetmezsiniz hem de lpg tankınızın yerden gelecek darbelere karşı iki kat daha fazla korumaya almış olursunuz. Saygılar
  8. Korhan33

Bir Acaip Lada - Niva

ilginçmiş. teşekkürler paylaşım için
  9. Korhan33

Lada Niva 5 Kapi

Ynt: Lada Niva 5 Kapi nivanın karakteristik özelliklerini kaybetmemesi için bence de en makulü 3 kapılı versiyonudur. 5 kapılı versiyon ailecek kullanım için , daha ziyade hafif parkurlarda günlük kullanıma uygun olabilir. Saygılar.

10. Korhan33

1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir

Ynt: 1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir benim de kullanan arkadaşlarımdan bizzat şahit olduğum 30-35 kuruş civarı sarfiyat yaptığıdır. Saygılar

11. Korhan33

1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir

Ynt: 1.7 motor yakıt sarfiyatı nedir benim de kullanan arkadaşlarımdan bizzat şahit olduğum 30-35 kuruş civarı sarfiyat yaptığıdır. Saygılar
  12. Korhan33

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür Masraf çıkartacak korkusu olmadan kullanacağınız , güvenli performanslı arazi aracı olarak Niva' yı daima tek geçerim. 10 TL , 20 TL ye tamir edebileceğiniz başka bir arazi aracı bulabilir misiniz ?

13. Korhan33

97 model niva almalımıyım

Ynt: 97 model niva almalımıyım Eğer yürüyen aksamda çürüme gerçekleşmemişse ( paslı olması önemli değildir düzeltilir ) almanızda sakınca yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Diğer bölgeler kapı , kaporta vs sanayide ustası kolayca halleder. Asıl mühim olan yürüyen aksamında çürümenin...
  14. Korhan33

Nivacılara Soru : Kalorifer Problemi

Ynt: Nivacılara Soru : Kalorifer Problemi çok faydalı bilgi. Musluğun yerini ben de öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim
  15. Korhan33

slm nıvam 94

Ynt: slm nıvam 94 Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız uzun yıllar kullanmanız dileklerimle

16. Korhan33

Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış vermiş olduğunuz tüm bilgiler için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR