Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam izmirde ikamet ettiğimiz için denize olan özlemimizi bir şekilde giderebiliyoruz. Bu yıllık iznimde karadeniz olmamak kaydıyla yaylada kamp veya pansiyon tatili yapmak istiyorum varmı fikri tecrübesi olann yardım lütfennn :)
Ynt: Port Bagaj Konusunda Öneriler!
selam ben hyundai tucson aracıma 2 sene önce istanbuldan internet üzerinde bagaj marketim den port bagaj aldım çok ama çokkk memnunum orjinal hollanda malı ürünleri var kaliteli
Öncelikle herkese selam malum havalar yumuşamaya başladı kamp etkinlikleri için hava biçilmiş kaftan tabiri caizse .İstanbul da ki dostlarımızdan kamp daveti aldık ama (bu arada biz İzmir deyiz) arada bir yerlerde buluşalım diye konuştuk çünkü 2 günlük hafta sonunu kapsayan bir etkinlik olacak...
Ynt: İlk Kampım
Dostum öncelikle hayırlısı olur inşallah bence milli, park veya kamping tercih etmen gerekli eksikliklerin dahi olsa tolere edebilirsin diye düşünüyorum
Ynt: Çekme Karavanla 2 Aylık Karadeniz Ereğli - Batum Gezisi
paylaşımlarınızı bir solukta okudum allah içinize sindirsin diyorum yolunuza sağlık , ancak rota kilometre yasadığınız olumlu veya olumsuz (çekme karavan) detaylarla ilgili bilgi vermenizi rica ederİm saygılarımla Hakan TANRIYAKUL
Ne zamandır araştırması içindeyim malesef yok yok yok hiç bir sivil toplum kuruluşu bu konuya el atmıyor paralı kurslar var onlara da herkes gidemeyebilir.Radyo programında dinlediğim ilk yardım uzmanının olayın ciddiyetiyle ilgili konuşmasında yurt dışında belli sayının üzerindeki iş yerlerinde...
Ynt: Gito (kito) & Badara Yaylaları (çamlıhemşin)
Özgürlüğü iliklerine kadar hissettirdiği sadelik denizde çokkk başarılı bir gezi olmuş paylaştığınız için çokkk teşekkürlerrr
Herkese selam arkadaşlar malüm yaz bitti bitecek.Yürüyüşler kamp etkinlikleri 1 aya kalmaz başlar tozluk ve yağmurluğa ihtiyacım var tavsiyelere açığım tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim :)
Ynt: Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı
selam geçen sene kurban bayramında bir gece kamp atmıştım sakin bir yerdi görevliler babacan ve ilgiliydiler kışın sonbaharda kapanıp ilkbaharda faaliyete geçtiklerini söylemişlerdi izci kampının orada ufak bungolovları kiralıyorlarmı bilmem ama çok şirin...