Arama sonuçlarınız

1. P

Krank Zinciri Gergi Paleti

Merhaba, Aracımın conta sorunu halletmek için üst kapak söküldü herşey bitmek üzere fakat krank zinciri gergi paleti kırılmış ve çok acil bulmam gerekiyor. Takım olarak satılıyor ve fiyatı 1000 TL civarı. sadece bu paleti nerden bulabilirim ?

2. P

Amortisor

Ynt: Amortisor Get konusu açılmışken buraya sormak istedim aracım wj ve 2" get arıyorum nerden bulabilirim ve ortalama fiyatları nedir ?
  3. P

Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Merhaba, Öncelikle aracınıza ufak bir kaza dışında bundan sonra sorunsuz bineceğiniz için sevindim. Şimdi sıra bana geldi pazartesi günü aracı servise bırakıyorum çünkü araç artık titremeli çalışıyor ve hortumu çok fazla şişirmeye başladı anladığım kadarı...

4. P

Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor?

Ynt: Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor? Aracımı aldığımda sakarya plakaydı 378 tl sigorta yaptırdım 2 hafta sonra istanbul plaka ya çevrildi aradaki sigorta farkı 570 tl çıktı gözlerimde yuvalarından çıkmıştı :) seneye hasarsızlık indriminden dolayı 280 tl civarı çıkacakmış
  5. P

Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor?

Ynt: Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor? 2 Ay önce wj için 948 tl ödedim :o

6. P

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Merhaba, Yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız fakat ben sizin kadar detaylı yaşamadım şu ana kadar gittiğim her usta conta ve kapaktan bahsetti inşallah sadece contayla ikimizde işten sıyırırız önümüzdeki haftada ben maslakta bir ustaya gideceğim ve bu...

7. P

Grand Cheroke Cam Kenar Çıtaları

Ynt: Grand Cheroke Cam Kenar Çıtaları Süper olmuş bunlar bende değiştirmeyi düşünüyordum yardımcı olurmusunuz ?
  8. P

4.7 Ön Lastik Açıklıkları

Merhaba, Uzun zamandır bunu yazmak istiyordum çok kafama takıldı. Kullandığım wj nin önden bakıldığında ön lastiklerin üst tarafları 1 veya 2 cm içeri doğru eğik bunun nedeni nedir yada orjinalden böylemidir bu araçlar ?
  9. P

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Verdiğiniz bilgiler ,tavsiyeler ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Pazar günü aracımın gergi kasnağı dağılarak kaput içinde kayış yağmuruna sebep oldu :) bu vesileyle aracımı ustama götürdüm herşeyi değişti radyatörün içindeki hava alındı herşeyi...

10. P

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Bu sorun radyatör kapağından kaynaklanırmı ? yaylı bir sistem var üzerinde ve sanki işlemini yapmıyor

11. P

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Fakat çok entersan dün radyatörün havasını aldık herşey normal sadece üst hortum şişiyor ve aracı sıkıştırmama rağmen hiç bir şekilde hararet 90 nı geçmiyor ve yağ dolup kapağı açık kahve rengi şeklinde köpük yapmış durumda araç su eksiltmiyor :S
  12. P

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu En yakın zamanda bahsettiğiniz ustaya gidicem. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

13. P

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Dediğim gibi aracın radyatör hortumu şişiyo fakat alt taraftaki hortum soğuk sanki termostat açmıyor ve sıcak su geçişine izin vermiyor radyatörün üzerinden baktığımızda kabarcık çıkmıyor buda conta yanığının olmadığını aşağı yukarı göstermekte . birde...
  14. P

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu İstanbul silivrideyim , yani burda bu aracın dilinden anlıcak kimse yok eğer tavsiyeniz yakın biryerdeyse çok sevinirim.
  15. P

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Cevabınız için teşekkürler . Birde şunu ilave edeyim sanki suyu devirdaim etmek yerine havayla radyatörün içine sıkıştırıyor ve radyatörün üst hortumu patlıycak gibi ve sıcak durumdayken radyatörün altındaki hortum buz gibi ordan sanki su geçmiyo anladığım...

16. P

Merhaba, Yaklaşık 1 Ay önce sahip oldugum aracımdan küçük bir sıkıntım var 2-3 haftada bir radyatör hava yapıyor ve suyu çevirmiyor içinde kaloriferi sıcak yaptığımda bile sıcak vermiyor bir anda hararet 110 oluyor . Böyle durumda radyatör kapağını açıyorum havasını alıyorum herşey normale...
  17. P

Güzel Bir Wj Sahibi Oldum

Merhaba, Forumda daha önce pathfinderlar hakkında sorunlarımı bilgilerimi paylaştıktan sonra aracımı satarak güzel bir wj sahibi olmak için kolları sıvadım ve gerçekten düzgün bir wj bulana kadar çok uğraştım. Nihayetinde 2 gün önce 2000 model 4.7 wj sahibi oldum :) .. Hem mutlu oldum hem...
  18. P

Pathfinder Denge Kolu Yardım

Merhaba, Uzun zamandır aracımın arkasında vuruntu ve savrulma var aracım 1998 pathfinder 3.3 bu orun iyice canımı sıkmaya başladı kupa yerinde cıkacak gibi bir vuruntu var yay ve amortisörler değişti geriye sadece 5 adet denge kolu kaldı baktığımıda bu denge kollarının burçları haşat olmuş gibi...

19. P

GC 1999 WJ 4.7 Hakkında

Ynt: GC 1999 WJ 4.7 Hakkında bahsettiğiniz gibi 3,1 dizellerden uzak durmak gerektiğini okudum forumda gc kullancılarıda pathfindercılara göre çok fazla demekki alırken çokta tereddüt etmemk lazım .
  20. P

GC 1999 WJ 4.7 Hakkında

Merhaba, Uzun zamandır nissan patfinder 3,3 v6 kullanıcısıyım aracım güzel sorunsuz fakat parça konusunda sıkıntı yaşadığım ve farklı bir araç kullanmak istediğimden dolayı 99 wj alıp aranıza katılmak istiyorum bu konuda mantıklımı davranıyorum bilmiyorum iki araç arasındaki artılar eksiler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.