Arama sonuçlarınız

1. cengizuzman

97 BLAZER LT 2" YUKSELTME

Ynt: 97 BLAZER LT 2" YUKSELTME Yükseltmeden sonra aracın dönüşlerde yatma eğilimi olacaktır Güvenli sürüş için kesinlikle tavsiye. Ederim

2. cengizuzman

97 BLAZER LT 2" YUKSELTME

Ynt: 97 BLAZER LT 2" YUKSELTME Arkadaşlar lastikleri dışarı almak için janta gerek yok Bende orjinal ABD den blazer için üretilmiş 2 adet spacet var özel aliminyumdan üretlmiştir Kendi aracımda kullanmıştım isteyen olursa verebilirim İlanım sahibindende 6 şar cm sağdan ve soldan arkalar dışa...
  3. cengizuzman

235 65 17 Michelin Latitude M+S

Ynt: 235 65 17 Michelin Latitude M+S Lastiklerin tam adı Michelin Latitude Tour HP Grnx 235/65R17 XL 108H Latikler 4*4 lastiği olup Yenisin fiyatı bir tanesi 450-500 TL arasıdır alana. Şimdiden hayırlı olsun

4. cengizuzman

235 65 17 Michelin Latitude M+S

Ama elimde 4 adet Michelin sadece 1000 km (bin km) yaptığım 235-65/17 Latutüde 4 mevsim M+S lastik var Fiyat 1000 TL isteyen olursa Garantisi mevcut lastiklerde Hiçbir sorun yok
  5. cengizuzman

Satılık 4 adet MT lastik (31/10.5/15)

Ynt: Satılık 4 adet MT lastik (31/10.5/15) BF Lastikler satıldı hocam Ama elimde 4 adet Michelin sadece 1000 km (bin km) yaptığım 235-65/17 Latutüde 4 mevsim M+S lastik var Fiyat 1000 TL isteyen olursa Garantisi mevcut

6. cengizuzman

235 65 17 AT dört adet HANKOOK RF 10

Ynt: 235*65*15 AT dört adet Hankook RF 10 Resimleri yarın ekliycem arkadaslar lastikler gayet temiz şimdi deniycem ama telefondan becerebilirsem ama yarin kesin yuklerim

7. cengizuzman

235 65 17 AT dört adet HANKOOK RF 10

4 adet HANKOOK RF 10 dört Mevsim AT 235.65.17 Lastik FiYat olarak dördune 600TL diyorum 8bin km sadece asvaltta kullanildı hicbir problemleri yamasi vs yoktur garantisi devam ediyor tamir galan gormedi
  8. cengizuzman

Satılık 4 adet MT lastik (31/10.5/15)

Ynt: Satılık 4 adet T A lastik (31/10.5/15) LASTİK FİYATLARI 4 ADET LASTİK 500 TL AYRICA 4 TANEDE GENE 15 JANT TERRANO II EBATLARINDA LASTİKLERİMDE VAR 400 DE ONLARA İSTİYORUM HEPSİNİ BİRDEN ALAMAK İSTEYEN OLURSA UYGUN BİR FİYAT YAPARIM BEN ARAZİYE ÇIKMADIĞIM İÇİN ASVALT LASTİĞİ ALACAĞIMDAN...
  9. cengizuzman

SATILIK BF GODRICH AT 31-10.5-15 LASTİK

LASTİK FİYATLARI 4 ADET LASTİK 500 TL AYRICA 4 TANEDE GENE 15 JANT TERRANO II EBATLARINDA LASTİKLERİMDE VAR 400 DE ONLARA İSTİYORUM HEPSİNİ BİRDEN ALAMAK İSTEYEN OLURSA UYGUN BİR FİYAT YAPARIM BEN ARAZİYE ÇIKMADIĞIM İÇİN ASVALT LASTİĞİ ALACAĞIMDAN SATIYORUM[/size]BF GODRICH 31 -10.5 -15 AT LASTİK

10. cengizuzman

31 10.5 15 jant sadece lastik arıyorum acillll

Ynt: 31 10.5 15 jant sadece lastik arıyorum acillll Elimde 8 adet lastik var 4 tane lassa 4 tane BF goodrich düşünürseniz çok uygun fiyata veririm . Dusunurseniz ebatlarıni ve resmini yollarim

11. cengizuzman

Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında Eyvallah aracinizin marka modelini bilmiyorum ama insallah. Sorunun cozulur
  12. cengizuzman

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında HIRDAVATCILARDA VE KOÇTAŞ BAUHAUS VS. dE SATILIYOR WD40 DİYE SORARSANIZ BU DEDİĞİM YERLERDE VAR GOOGLE GİRİN YAZIN ORDA GÖRÜRSÜNÜZ...

13. cengizuzman

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında boğaz kelebeğini temizledim ve 5 tl ye wd40 aldım yağ ve boğaz kelebeğine sıktım kapattım ve sorun düzeldi yani bogaz kelebeğinden kaynaklanıyor sorun birde arabanızdaki hava filtresi açık veya kutu içi filtre ile değişti ise...
  14. cengizuzman

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu Cok dogru soylediniz Benim arizam yani dururken vuruntu boğaz kebeğinden kaynalanıyormuş kendim buldum ve sorunu duzelttim Adamlar arabanin şanzımanini tekrar indireceklerdi iyiki kabul etmemişim Bunununla ilgili emin olun ustalardan ve usta geçinenlerden çok daha...
  15. cengizuzman

Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunu EYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ALLAHIM BUNLAR NASIILLL USTAAAA ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL SİZİ USTA DİYE İŞE ALANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINN !!!!!!!!! Arkadaşlar en yüksek vitesten sonra durmaya yakın yavaşladığımda viteste vuruntu oluyordu ve normal ilerlerken bazen özellikle...

16. cengizuzman

Ynt: Otomatik Şanzıman Sorunum EYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ALLAHIM BUNLAR NASIILLL USTAAAA ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL SİZİ USTA DİYE İŞE ALANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINN !!!!!!!!! Arkadaşlar en yüksek vitesten sonra durmaya yakın yavaşladığımda viteste vuruntu oluyordu ve normal ilerlerken bazen...
  17. cengizuzman

ArkAdaslar birde aklızda bulunsun yağ deişimini kesinlikle serviste yaptırın benim arabamın hiçbir sıkıntısi yoktu bunlar başıma geldi yağ degişiminde farklı bır ya koydular arabaya aradaki farksa sadece 50 TL idi usta dedim bak sorun olmasın yok bişey olmaz dedi ve hem yağı arabaya koydu hemse...
  18. cengizuzman

Hunter 06 abi tesekkur ederim evet gecen geçti bu şasmazda Aydoğmuş sanzımanda zaten oraya bir arkadaş yetkili servislerde şanzımani burada yaptıyorlar diye söylemişti açıkcasi ne yapacağız kime güveneceğiz bilemiyorum herkes 3 kuruş para için yapmadıklari hokkabazlık kalmiyor tabiki işini...

19. cengizuzman

Reis23 teşekkur ederim . Şanzıman takıldıktan sonra araci yetkili servise götürdüler orda zannedersem tanıtim yapildi iki gündür bışey dikkatimi çekti belkide havalar ısındıği için 2 den 3 e geçişte vuruntu azaldı zaten şanzıman soğukken yapiyordu fakat şimdide yavaşlarken durmaya yakin vitesi...
  20. cengizuzman

Benim 2007 Rav 4 üm var şanzıman yağını büyük bir hata olarak kabül ettiğim özel Ankara AYDOĞMUŞ ŞANZIMAN SERVİSİ serviste değiştirdim Ankarada . Değişimden sonra vuruntu başladı 2 den 3 e geçerken boşluk yaparak geçiş derken uzun yolda ustalarada kızıp arabayı fazla zorladım ve araç 70 km yi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri