Arama sonuçlarınız

1. G

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Ben olaya çok dahil olamasam da tekrar hatırlatırım istanbuldan gelecek arkadaşlara ben de gelmek istiyorum arabada yer varsa...

2. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. yok ben de bilgilendirmek için söyledim. Geçen ay 186 bin kişi gitmiş bir anda Türkiye'den. Gidenler de ya kumar ya da fuhuş için gidiyormuş. Gezmek hikaye yani. Ben de gazetede okudum.Önceden 1 tl alıyorlarmış. Bunu da...
  3. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Sınırda 15 tl para alınacakmış artık çok fazla insan gittiği için Türkiyeden.

4. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Ben bekliyorum takipteyim. Diğer arkadaşlara da duyurulur.
  5. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Arkadaşlar, Ben istanbuldayım çalışıyorum. Bu geziye ben de katılmak istiyorum. Ama arabam yok. Eğer İstanbuldan gelecek arkadaşlardan birinin arabasında yer olursa bu geziye ben de katılmak isterim. Masrafları konuşuruz ortak...

6. G

Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanışı (25 - 26 Şubat 2012)

Ynt: Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanışı (25 - 26 Şubat 2012) Merhabalar. Ben hepinize kolay gelsin diyorum. Çok ciddi sıkıntılar yaşamadan zirve yapmanızı diliyorum. Tekrardan hepinize kolay gelsin.

7. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Herkes kendini ona göre ayarlasın işte süper olacak!!!!
  8. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Selamlar, şimdi Trabzondaki Gürcistan Konsolosluğunu aradı. Derdimi anlattım. Arabayı kullanan kişinin arabanın üstüne ait olduğunu gösteren belgelerin olması ve nüfus cüzdanının olması yeterliymiş.Bunun dışında şirket arabası...
  9. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Bu arada Burak55 bu otel batumda di mi?

10. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Bekleriz!!! :)

11. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. otel güzel bence fena değil bundan iyisi can sağlığı
  12. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Herkes düşünüyor herhalde!! :)

13. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Evet mükemmel tarih yok. Zaten en uygun zaman dilimide budur bence. Bu arada güzelmiş ortam
  14. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Evet aceleye gerek yok ama şu tarih meselesinde takipteki arkadaşlar ne düşünüyor?
  15. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Daha sonrasında hangi yol takip edilir? ne kadar sürer?

16. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. burak 55 le görüşüyoruz haritayı çıkartıyor
  17. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Yaw, gelecek olan bütün arabalar takılırız peşpeşe, gezer dolaşır geliriz işte! Gürcistanı da görmüş oluruz. Ben bugün bir kaç yere sordum yarın netleşsin şu pasaport işine açıklık getireceğiz.
  18. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Şu pasaport işini netleştirelim. Nerden öğrenebiliriz? Emniyete sormak gerekir herhalde di mi?

19. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Selamlar, önce gideceğimiz tarihi netleştirelim. Mesela Nisan ayının sonu yani 27-28-29-30 Nisan ve 1-2 mayıs tarihleri uyuyor mu gelmek isteyenlere?Bunu konuşalım ilk olarak!
  20. G

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Selam, 27 Nisan Cuma'dan 1 mayıs salı günü de dahil olmak üzere çarşambaya kadar vakit var!!Yani toplamda 5 gün gibi bir şey.Hani 1 Mayıs tatil ya bir çok kişiye uyar bence arada bir pazartesi günü var o da halledilir herhalde. Tam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri