Arama sonuçlarınız

1. andromeda80

CJ restorasyon bilgi?

Ynt: CJ restorasyon bilgi? son resimler varmı acaba ? tenteli halini hiç görmedik ..hoşcakalın

2. andromeda80

Cj Aksesarları 2.EL ve Sıfır Parçalar Hesaplı..

Ynt: Cj Aksesarları 2.EL ve Sıfır Parçalar Hesaplı.. elinizde sıfır veya ikinci el cj5 koltuk varmı varsa resimlerle beraber fiyatlarından haberdar edebilirseniz sevinirim..teşekkürler
  3. andromeda80

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ilan numarasını verseniz keşke ..belki ilgilenen ler olabilir.:)

4. andromeda80

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Dağların Fatihi,Şehirlerin Efendisi irfan beyin arabası değilmiydi ...:)) hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kazasız belasız..
  5. andromeda80

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar.. murat ben osmaniyeden katılıyorum tüm doğa sporları, ve offroad la ilgileniyorum. bir cj5 ve rav 4 sahibiyim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

6. andromeda80

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar sizin içinize sinmediyse olmaz zaten deilmi.:) teşekkür ederim.. osmaniye ye yolunuz düşerse bekleriz..

7. andromeda80

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar Deri olmassa olmazimiz zaten.. İlginize tesekkur ederim mesaj yolladim
  8. andromeda80

Tesisat Yenileme Çalışmaları

çok güzel görünüyor..bende elektrik konusunda ustalardan çekiyorum bu gidişlede kendim yapacağım gibi görünüyor :).. asıl benim ilgimi çeken de hava filtresi kazanı ve bağlantısı oldu ..biryerde daha görmüştüm çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.. kolaylıklar diliyorum
  9. andromeda80

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.. bulunduğum ilde çıkmacılar o kadar teferruatlı çalışmıyorlar sordum ellerinde yok zaten..birde muayeneden emniyet kemeri için bir kural varmı..yarış koltuklarındaki gibimi olması lazım yani çok noktadan bağlantılı filan kafa...

10. andromeda80

Gezenbilir Osmaniye Grubu

Ynt: Gezenbilir Osmaniye Grubu Ad - Soyad: murat kılıçarslan Doğum Tarihi ve Yeri: 1974 osmaniye Memleket: Osmaniye Semt: Merkez İlgi Alanı: Adrenalin, doğa gezileri, off-road

11. andromeda80

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar bende cj 5 ime koltuk düşünüyorum. üzerindeki koltuklar hem eski hemde güzel değil yani kaplanılsa bile güzel olmayacağını düşünüyorum.ikinci el veya sıfır nerden bulabilirim..bilgisi olan arkadaşlardan ricamdır..
  12. andromeda80

Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga o dediklerinizden herzaman heryerde var maalesef olmadığı şehir dağ yok...biz mütemadiyyen gündüz gece farketmiyor dağlardayız..kimseye rastlamadık :) gelmişsiniz osmaniyeye bilirsiniz ne kadar güzel yerler olduğunu ..tekrar buyrun bekleriz herzaman...

13. andromeda80

Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık)

Ynt: Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık) güzel bir tanışma olmuş mete hocam .. sonraki tanışma veya gezi gibi bir etkinlik olduğunda nasıl haberleşiriz bilmiyorum gezenbilirde de gezide de yeniyim :) iyi günler ve esenlikler dilerim..
  14. andromeda80

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga ali bey ve ilker bey yayla civarlarında olacağım ...buyrun beraber bir çay içelim..resimdeki cj yi gördüğünüz anda düt demeniz yeterli :)
  15. andromeda80

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga devamı :)

16. andromeda80

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga 13.02.12 zorkun yaylası gezisi..
  17. andromeda80

Hi-Jack Hubzug Sapan Halat Mapa (Off-Road Donanım Ankara)

Ynt: Hi-Jack Hubzug Sapan Halat Mapa (Off-Road Donanım Ankara) paylaşım güzel ,teşekkürler.. ar makinanın sitesinde krikoyla ilgili bilgi ve fiyat göremedim
  18. andromeda80

cj serileri için camurluk sinyalleri

Ynt: cj serileri için camurluk sinyalleri hala elinizde mevcutsa 4 adet almak isterim ...

19. andromeda80

Ynt: Osmaniye-Zorkun Yaylasi-Kar ve Doga merhaba lar osmaniye-zorkun yaylası gezisine müsade ederseniz bende bir kaç resim eklemek isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri