Arama sonuçlarınız

1. A

2004 grand vitara için orjinal jant takımı arıyorum ACİLLL

yeni aldığım 2004 grand vitara 5k 2.0 otomatik araç için orjinal jant takımı arıyorum jant-lastik takım olarakda düşünebilirim şimdiden tşk

2. A

2005 grandvitara için orjinal jant arıyorum

Ynt: 2005 grandvitara için orjinal jant arıyorum slm fotograf gönderirseniz sevinirim
  3. A

yeni aldığım 2005 grand vitara için orjinal jant arıyorum

Ynt: yeni aldığım 2005 grand vitara için orjinal jant arıyorum slm resimleri sahibindende görebilirsiniz hala ilanı kaldırmamış arkadaş ilan no 94033137 bir bişey sormak istiyorum 90 km hızı geçince direksiyon çok yumuşuyor ve araba yolda adeta geziyor bu araçların genel özelliğimidir yoksa...

4. A

yeni aldığım 2005 grand vitara için orjinal jant arıyorum

herkese merhaba ve selamlar bende aranıza yeni katılanlardanım aracım 2005 grand vitara 2.0 otomatik LPG li aracı geçen hasta aldım anca bir sıkıntım var eski sahibi tarafından ( hangi akla hizmetse anlayamadım ) orjinal jantları verilerek 18 inc jant takılmış, lastikleri fena durumda değil...
  5. A

2005 grandvitara için orjinal jant arıyorum

herkese slm yeni bir araç satın alarak aranıza katıldım 2005 model grand vitara 2.0 otomatik + LPG herhangibir offroad modifiyesi uygulanmamış ancak eski sahibi tarafından 18 inc jant takılmış lastikler henüz iyi durumda ancak yinede bu jantlardan kurtulmak istiyorum elinde jant takımı olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri