Arama sonuçlarınız

1. Mlh_Zj

Alınık araç

Ynt: Alınık araç Şimdi bir açıklık getirelim :) En çok satan kasa WJ değil ZJ dir. Aradaki fark kıyas kabul etmeyecek kadar büyüktür hem de. ZJ toplamda 2 milyona yakın satış yapmışken , WJ 1.150.000 civarı bir satış yapmıştır :) Gelmiş geçmiş en pahalı grand cherokee ise en son çıkan wk2...

2. Mlh_Zj

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Dana kilit değildir difransiyel markasıdır , 34 diye modelide yoktur. Sizdeki dana 44 tür . Dana 44 lere %100 kilit takılamaz, lsd takılmıştır. Polyamid 2' gete 1500 lira verdiyseniz çok yazık zira 200 lira en kralı. Aracınız hayırlı olsun
  3. Mlh_Zj

Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi?

Ynt: Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi? Doğru tercih ;) Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Aldığınızda fotolarını muhakkak bekliyoruz

4. Mlh_Zj

Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi?

Ynt: Sizce Hangisi: Grand Cherokee'mi CJ-5'mi? Bildiğim kadarı ile artık CJ lerin çok detaylı restorasyona ihtiyaç duydukları. CJ yi aldınız yaptırdınız alladınız pulladınız ortaya çıkan rakam 25 - 30 arası birşey olacak. Temiz bir CJ yine bu rakamlarda olacak. Bunun yanında doğdu düzgün hiç...
  5. Mlh_Zj

Süper Görüntü (VW - Amarok)

Ynt: Süper Görüntü (VW - Amarok) Hafif geziler ve piknik , kamp etkinliği için uygun denilebilir ancak alım maliyetinin üzerine az birşey konulunca 2.el rubicon alınabiliyor. Sanırım parça fiyatlarıda astronomiktir. Şahsi kanaatim offroad için gereksiz..

6. Mlh_Zj

Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu

Ynt: Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu Aracınızın herhangi bir kablosunu kesmeyin. Olası bir kısa devre size yanmış bir ecu ve bir dolu elektronik problem olarak geri dönecektir.

7. Mlh_Zj

SunRoof

Ynt: SunRoof Benim ZJ sunrooflu değil , ancak sunrooflu ZJ si olan arkadaşlardan duyduklarıma göre tahliye kanalları tıkalı yada fitilleri problemli sunrooflar içeri su alıyorlar ve tavan döşemesini attırıyorlar. Sorun büyümeden çözülmesi olumlu olur.
  8. Mlh_Zj

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayır haklı yada haksız demiyorum. 2 saat oturdun dediğiniz zamanda ben amir beyi kurtardım 2 kere. bu kadar rahatsız olduysanız gelmem zaten sizin grubunuzla bir daha.
  9. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ayrıca sadece biz değil başka kişiler de ayrıldı

10. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sebep olarak kız arkadaşımın 18 de evinde olması gerekiyordu , yapabileceğimiz birşey yoktu ayrıca 2 kere amir beye 1 kere de yeşil vitaralı arkadaşa ( adını unuttum ) ve orda kalan diğer binek araçlara yardım edip geri döndük. Sizin girdiğiniz...

11. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaşlar erken ayrılmak zorunda kaldık. İlerdeki arabalar ne alemde??
  12. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Cümleten hayırlı geceler ben yatıyorum , yarın grüşmek üzere. Allah rahatlık versin

13. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. umarım böyle 18 saat filan sürmez
  14. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bugün kırkkonaklara gidrken gözlemlerime göre antenler görünen yerler ( sanırım karahasanlı tarafı ) komple beyazdı. bu akşam itibaren de tipi olası gibi görünüyor. Ağır tipi filan olur inşAllah eğleniriz bolca
  15. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gözden kaçmış vallahi ;D

16. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. çok sükür. sizler de iyisiniz inşAllah? Birde listenin sonunda samara gördüm? samara mı niva mı?? samaraysa nasıl olcak merak ettim :)
  17. Mlh_Zj

Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? o zaman bugün aracımın sorunları için detaylıca incelediğimizde nasıl bir şeyle karşılaştık söyleyeyim. Eski usta araca gres basmamıs... Art niyet aranmalı mı?
  18. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Yarın bölgede büyük ihtimal tipi olacak gibi duruyor :) heyecan git gide artıyor.

19. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Murat Bey , mangal vs.. olacak diye umuyorum. Olacak değil mi?
  20. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şunu sabah 9 da yazsaydınız çok güzel oabilirdi :) neyse artık pazartesi. Aracın rutin arazi öncesi bakımını yaptırdım. yani yarın metrobüsle geliyoruz :P

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR