Arama sonuçlarınız

1. by_boran

Hatay Balık Avları

Ynt: Hatay Balık Avları ben antakyada oturuyorum inşallah tanışıp görüşürüz

2. by_boran

Sizce hangi makinayı Alayım ???

Merhaba arkadaşlar buraya üye olduktan baya bir değişim oldu bende eşim bile fark etti ve sonunda makina almama izin verdi elimde şuan canon powershot sx100is ve fuji finepix S2950 var ama mensubu bulunduğum kuruma ait bir sitede fotoğraf makinası satışı var kredi kartına falan gerek yok...
  3. by_boran

Hatay Balık Avları

Ynt: Hatay Balık Avları inşallah bir gün beraberde avlanırız

4. by_boran

Hatay Balık Avları

Ynt: Hatay Balık Avları harika balıklar ne tarafa gidiyorsunuz aceba ?
  5. by_boran

fotoğraf makinası kullanma videolu anlatım

Merhaba arkadaşlar bu siteyle tanışalı 15-20 gün olmasına rağmen site içerisindeki bir çok konu bir hayli ilgimi çekti en çokta fotoğrafçılık, fakat çok çok çok acemi olduğum için elimdeki makinalar da çok kaliteli olmadığı için bu zamana kadar gerçek manada uğraşmadım (makinalarım Canon...

6. by_boran

Doğa'dan Acemi İşi :)

Ynt: Doğa'dan Acemi İşi :) Aceminin yorumu : Belirttiğim gibi bende çok çok acemiyim ama yorumum çektiğin karelere değil bence çok hoş yakalamışsın düşüncen çok güzel ama makina kalitesi çok belirgin duruyo inşallah buna benzer fotoğraflarını daha kaliteli bir makinadan çekilmiş olarakta...

7. by_boran

Hatay/Antakya' da fotoğrafçılık kursu varmı ?

Ben 1,5 yıldır Antakya' da ikamet ediyorum geçmişte bir arkadaşın tavsiyesiyle Canon Powershot Sx100is makina aldım ama kullanma klavuzundan hiç bir şey anlamadım, birde arkadaşım Finepix S2950 hediye etti ikisinide tam manasıyla kullanamıyorum al autoya bas tetiğe misali.belki bir gün kurs...
  8. by_boran

Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira GittiGidiyorda 2,90+kargo mevcut ilgilenen arkadaşlara duyrulur
  9. by_boran

Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira Merhaba Burak bey ben hataydan fatih boran telefonla görüşmüştük eğer tedarik edebilirseniz bende talibim iyi günler kolay gelsin

10. by_boran

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak merhabalar, sizlere çok sık kullandığım bir yöntemi tavsiye ederim. Evdeki kullanılmayan bezlerden yada terzilerdeki atıl haldeki kumaşları yürüyüşe çıkmadan önce toplayın ne kadar çok olursa o kadar işinize yarar, bu bezleri 10x5 ebatlarında yada kafanıza göre kesip...

11. by_boran

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... Aralıksız olarak sadece 1-2 saat dinlenerek memlekete izne giderken çok yerlerden geçtim yolda birçok tabela gördüm dünyanın öbür ucundan oralara gelen insanları düşünüyorum birde benim tr ansit geçişime ama bu yaz öyle olmayacak inşallahç
  12. by_boran

Ebay'dan Çakı Getirmek

Ynt: Ebay'dan Çakı Getirmek arkadaşım ben gerber in lmf 2 sini getirttim bıçak sparişi verirken dikkat edilecek husus 1.bçağın çift tarafı kesici olmayacak (g3 kasaturası gibi) 2.bıçakta kan oluğu olmayacak.bunlar olmadığı taktirde izin alırsınız

13. by_boran

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar, ben Fatih Boran, aslen Kırıkkaleliyim şuan görevim gereği Hatayda ikamet ediyorum, mesleğimle alakalı bir konudaki merakımızı gidermek eksik bilgimiz varsa tamamlamak için pc başında gezinirken tesadüfen buldum bu siteyi, ama bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri