Arama sonuçlarınız

1. A

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah'tan kendisine gani gani rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum..

2. A

Sahibinden.com'daki 1992 model RR

Ynt: Sahibinden.com'daki 1992 model RR Merhaba, umarım kronik sorunu yoktur. Çok beğenip istediğim bir kasa çünkü. Yalnız baktığımda satan arkadaş sırasıyla 17.750 - 17.500 ve 17.000 TL olarak bir indirime gitmiş. İlginç geldi bana. Biraz daha takip edeyim bakalım. Zaten ha deyince İstanbul'a...
  3. A

Ynt: Sahibinden.com'daki 1992 model RR Merhaba, bunu öğrendiğim iyi oldu. Acaba kronik bir sorunu mu var? Sanırım İstanbula gidip araca etraflıca bir baktırmak gerekecek. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Selamlar..

4. A

Ynt: Sahibinden.com'daki 1992 model RR Merhaba, aracınız güzel ama pick-up tarzı bir araç düşünmüyorum. 90-93 arası temiz bir RR arıyorum. Selamlar..
  5. A

Arkadaşlar, sahibinden.com'da 74645762 ilan nosu ile satılık 1992 model RR Vogue aracın durumunu bilen, inceleyen var mı acaba? Araç için ne dersiniz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Selamlar..

6. A

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Listeye beni de eklerseniz sevinirim.. İmdat Göç, 2004 Grand Vitara 2.0 Otomatik, Eskişehir Bu aynı zamanda siteye ilk mesajım.Selamlar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri