Arama sonuçlarınız

1. DuSTeRo

Duster'a Sıra Yazacaklar!

2011 yılında son hatırladığım istediğiniz renk yada wd seçenek yoksa 3 ay sıra vardı sizi temin ederim. Maksat 4wd olmasıda değil piyasada oldukça 2wd modelide mevcut. Ayrıca 4wd bir aracı zamanında 38 bin liraya alabiliyor olmakta ayrı bir avantajtı. Şuanda hala B segment otomobil fiyatına 4wd...

2. DuSTeRo

Duster'a Sıra Yazacaklar!

Bayar bey 4x4 diye neye para verilmeli sizce ? hafif arazi koşulları için biçilmiş kaftan olan hemde otoyolda hem kısa yolculuklarda, şehir içinde yolcusunu yormayan, gerek engebe gerek asvalt %50-%50 uyum sağlayabilen başka bir araç öneriniz varmıdır ? Etrafınıza bir bakmanızı öneririm ve...
  3. DuSTeRo

Led Lamba Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Aracıma harici led lamba almak istiyorum bilhassa 20 metre ile 60 metre arasını güçlü bir şekilde aydınlatmalı 60 metreden fazlada olabilir sıkıntı yok. 2 adet düşünüyorum 4 adete kadarda çıkabilirim. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların tecrübelerine başvurmak istiyorum...

4. DuSTeRo

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi yakıtınıza su karışmış muhtemelen yakıt filtresinden çıkar bi kontrol ettiriniz
  5. DuSTeRo

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Hangi konuda kanıtlamış :) mazda'nın 1.6 dizeli olduğu yerde 2 saat boyunca redline testine tabir tutuluyor hiçbirşey olmuyor 1.5 dci ile 250km mesafeyi sürekli 170-190 arasında katettiğinde 1.5 saatte kaynatmadık ne sekman bırakıyor ne...

6. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Yok atmazlar belki 5 sene sonra evet. 1.6 motor üretildikten tam 3 yıl sonra ülkemize girdi o da her modelde yok :) kimse kusura bakmasın ama Renault bazı ülkelere ahmak gözüyle bakıyor onun bir taneside biziz. Motor seçeneği konusunda...

7. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 2014 duster larda yakıt tüketimi kullanıcıların belirttiği gibi düşük alay edilcek bir ortam yok sebebi egzantrik millerinde iyileştirilmeye gidilmiş sürtünme azaltılmış bu sayede motor rahat hareket edip daha sessiz çalışıyor. Ayrıca...
  8. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi dacia duster için 2 takım 13cm jameson kapı hoparlörü ve H7 ile H1 uzun kısa xenon set http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-jameson-js-1360-yeni-seri-13cm-2-takim-3-ve-6-taksit-121581095/detay/...
  9. DuSTeRo

Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? sayın değirmenderesi vidyoda dikkat ettiyseniz 85 e kadar çıktım ancak yinede çıkmadı. şeehir içinde 'eds' olduğu için sürekli hız kısmak zorunda kaldım ve trafikte yoğundu yüksek hızlara çıkamadım çıktığımdada bir...

10. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? öztürk çok normal bir şekilde sorular yönelttim kaçamak kaçamak viraj demirine girme. bilmiyorsan öğren duster'da orta difransiyel yok ön ve arka olmak üzere 2difransiyel var. viraj demiri viraj demiri belki aracın...

11. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? muhsincim artık viraj demir çubuğunun bitaraflara kaçtığı raddedeyiz senin için bugün üşenmeyip şehir içinde giderken vidyo çektim ;D divanı lügatı türk bugün yeniden yazılcak olsa herhalde arıycakları son şahıs...
  12. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? sevgili heaton birdaha vidyo paylaşımına kadar bir yazı yazmayacağımı belirtmiştim ancak hoş aksağanınız karşısında parmaklarımı klavyemden uzak tutamadım(iyi manada). öncelikle merakınızla ilgili sorularınızı...

13. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? SEVGİLİ KİTAPÇIK KURTLARI ŞUAN KİTAPÇIĞI ALDIM VE AYNEN YAZIYORUM: ARAÇ ''4WD LOCK'' MODUNDA YAKLAŞIK 60KM/H Yİ GEÇERSE SİSTEM OTOMATİK OLARAK YENİDEN ''AUTO'' MODUNA GEÇER. ''4WD LOCK'' İKAZ IŞIĞI SÖNER...
  14. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? heaton kocaeli ernaz'da değiştirttim şimdi 300km yol yapıp foto için kocaeli'ye gidemeyeceğim. viraj denge çubuğu veya viraj demir çubuğu servis danışmanlarının telaffuzu bile farklı olabiliyor ne farkeder sevgili...
  15. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? sayın hudev merhaba iyi sabahlar. duster'da arkada kilit özelliği yok lock modu var auto'da otomatik arka çekeri devreyi sokup çıkarıyorken lock'ta 4çeker sistemi kararlı hale getiriyor 4çekerden araç çıkmıyor...

16. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? dostum rica ediyorum boz beni foruma. burası kitapçık forumu değil deneyimsel bir forum. araçlarımı limitlerinde kullanmayı severim duster ile defalarca virajlarda kayarak döndüm çoğu insanın yüreğinin ağzına...
  17. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? turgut68 awdwiki'den paylaşım yapıyor sen hayır lsd yok diyebiliyosun aynı şekilde sen kalkmış awdwiki den nissan'ın kullanım kitabı bu diyebiliyorsun kardeşim sen kendinle nekadar çelişiyorsun????? saygı görmek...
  18. DuSTeRo

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? turgut68 ilk yazınızda tecrübelerinizle ilgili bütün yazdıklarınız kesinlikle doğrudur kuru yolda bile auto ile 2wd arasında 0.7litreye kadar fark olabiliyor. muhsin sen nediyon yaa sıkıntın ne atamadın sıkıntını...

19. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi haftada veya 10günde 1 depoyu dolduruyorum pompa atana kadar hiç öyle tak tuk yada lok lok yada luk luk ses duymadım. çapraz kasislerde bir ses oluyor oda amörtisör sesi öteki araçlarımdanda geliyordu acaba sizdeki ses başka birşeyden kaynaklı olabilirmi?
  20. DuSTeRo

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI değerli gezenbilir okurları salih bey burada belirtmiş benimde anlatmak istediğim şey bu insanlar bildiklerinden değil ezberden konuşuyor bukadar makale ezbere dayalı bir bilgi teorileşmiş durumda ama henüz kanunlaşmamış çünkü ispatı yok bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri