Arama sonuçlarınız

1. Taurus

Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

Boreal Atlas halen alınır mı arkadaşlar? 400 TL gibi bir fiyatı var. Aynı fiyat bandında indirimdeki Lomer Pelmo GTX var. Normal fiyatı 750 TL civarında. Ve YDS Brisa 350 TL'lik fiyatıyla göz kırpıyor. -BOT- Arkadaşlar trekking ve dağ kullanımı için bot arayışındayım. Ağır hava şartlarında...

2. Taurus

Bot Tavsiyesi

-BOT- Arkadaşlar trekking ve dağ kullanımı için bot arayışındayım. Ağır hava şartlarında şehirde de kullanırım. İyi bir bot edinmek istiyorum. Bütçe max 750 TL :) Farklı iyi marka bot önerileriniz varsa onlara da açığım. Yazdığım botları kullananlar deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum...
  3. Taurus

Iki Bottan Hangisi? Asolo Mu? Dolomite Mi?

Asolo Tribe modeli hakında geçmiş tecrübemi aktarayım. Geçtiğimiz Ocak ortası K2 outdoor'dan ayakkabıyı satın aldım. İstanbul'da çok şiddetli kar yağmıştı, 2 kere evden-ofise, ofisten-eve 15dk yürüme x2 kullandım. Akabinde hafta sonu da Bansko'ya gittim. Otobüste bacak bacak üstüne atmışken şunu...

4. Taurus

Quechua A 200 Light Şişme Mat

Ynt: Quechua A 200 Light Şişme Mat Merhaba, İnterrailde de kullanabileceğim fazla yer kaplamayan bir mat arıyordum. Bütçem en fazla 120 TL. Yurtdışından ebay, amazon gibi seçeneklerden de alabilirim. Dolayısıyla Thermarest gibi kaliteli marka mat da olabilir. Ne dersiniz bu mat benim işimi...
  5. Taurus

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... @mecelik, Biraz geç cevap olacak ama Alpine 60'a çantamı almadan önce bende bakmıştım. Hepsiburada'da özellikle çok yorum var. Denildiği gibi 60 litre değilmiş, fiyatını hak etmiyormuş. Bence üstüne biraz daha para koy. Moonshine 50 modelini al derim. ;)

6. Taurus

Çadır konusunda; Tavsiye - Seçim?

Ynt: Çadır konusunda; Tavsiye - Seçim? Merhaba, Husky Bird, Beast, Bret modellerinden birisi işinizi fazlasıyla görecektir. Evladiyelik bir ürün alırsınız. 3000-6000su sütununa sahip, tercihen alüminyum pollü, en-boy-yükseklik'ler ve fiyatlar... Son kararınızda bunlar etkili olucak. Alımı...

7. Taurus

FORCLAZ 60 ÇANTA ???

Ynt: FORCLAZ 60 ÇANTA ??? Kamping ve interraili düşünerekten aldım malzemelerimi. Hatta ilk çadırımı ve uyku tulumumu (matla bütünleşik uyku tulumuydu) da Decathlon'dan almıştım ve 4 gün kullandıktan sonra memnun kalmayarak iade ettim. Tüm malzemelerimi iyi indirimle AtlasKamp'tan aldım...
  8. Taurus

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... @kaptanos, @hasan110, Teşekkür ederim arkadaşlar. İçimi rahatlattınız. :) Artık tek eksik, o çantayı taşırken vücudu kokutmayacak termal tişörtler. :)))
  9. Taurus

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... 181 boyum var. İnterrailimi 2013 yazında yapacağım. :) Aldığım gün, Karaköy'den düz yol Eminönü'ne kadar, Üsküdar'dan da biraz yokuş yukarı 3 km kadar yol yürüdüm. Sırtım baya terledi. Çantaya 7 kilo yük koymuştum. Normal midir? Daha iyi sırt sistemi olan çantalarda...

10. Taurus

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... @kaptanos, Cevabın için çok teşekkür ederim. Uzun uzun araştırdım ve geçtiğimiz günlerde Atlas'tan Karrimor Wildcat 65lt. çantayı aldım. İndirimdeydi ve nakit alınca 135'e iyice ucuza kaptım. =) Bu çanta için düşüncenizi öğrenebilir miyim? Sırt sistemi ortapedik...

11. Taurus

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Merhaba arkadaşım, Bende senin gibi çadır almadan önce çok sıkı araştırdım. Sıkışmadan 2 kişilik çadır arıyordum. Başımdan "Decathlon 2 Second 2 kişilik" çadırı macerası da geçti. Onu iade ettikten sonra 1 hafta boyunca uzun uzun araştırdım. En neticesinde Husky Bizam aldım...
  12. Taurus

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Hort! =) Yeni bir başlık açmadan burdan devam edeyim istedim. Özellikle interrail seyahatim ve birkaç günlük çadır kamplarım için kullanacağım en fazla 100 tl'lik (+10-15 tl oynar.) bir çanta almak istiyorum. İnterrail seyahatim 1 aylık olucak. 60-70 litre arası...

13. Taurus

İnterrail ve 3 mevsim için Uyku Tulumu

Ynt: İnterrail ve 3 mevsim için Uyku Tulumu Yorumunuz için teşekkür ederim @Kasif. Malesef beğenmedim tulumu ayrıca bütçem o tuluma göre daha fazla. Mumya tipi tulum hareket esnekliği sağlar mı? Uyku pozisyonum: yan yatarak uyurum ve uykumda çok hareket ederim. Dikdörtgen tipi uyku tulumu daha...
  14. Taurus

Ynt: İnterrail ve 3 mevsim için Uyku Tulumu Herhalde gözden kaçtı. Yardımcı olacak yok mudur ? :/
  15. Taurus

GezenBilir ailesine selamlar... :) Antalya KöprülüKanyon macera kampı turumuzdan sonra kamping fikrine fazlasıyla ısındım ve son zamanlarda devamlı burada araştırma yapıyorum. :) İlk çadırımı Decathlon'dan Quechua 2 Seconds 2 kişilik çadırı aldım. Kolay kurulum sebebiyle almıştım. Hata...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri