Arama sonuçlarınız

1. admiral

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Konu dahilindeki bu hareketlenmeyi hararetle takip ediyorum.İşim sebebiyle ülkemizin bir çok yerini geziyorum.O yüzden yurt genelinde bilgi paylaşımının çok önemli olduğu konusuna bende katılıyorum geçici olarak bulunduğum Erzurum'da Terrano ile...

2. admiral

4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar

Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar Herkese iyi geceler diliyorum. Saygılarımla.
  3. admiral

Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar Devam.

4. admiral

5. admiral

6. admiral

7. admiral

Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar Bunlarda naçizane benden.Kusura bakmayın Selim kardeşimin çekimleri kadar profesyonel değil ama çorbada benim de tuzum olsun istedim.
  8. admiral

Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar Oyunlara katkı yapan ve yarışmacı olarak katılan herkesin emeğine sağlık.Keyifli bir topluluktu.Hava şartları yüzünden kampa katılamadım içime dert oldu.
  9. admiral

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Ha gayret! Muhabbet biraz daha gazla devam ederse bu ekipten bi temsilci çıkarıp hararetle destekleme imkanımız olacak inşallah. Bizede gerek teknik destek,gerek lojistik ve iaşe konusunda elimizden geleni yapmak...

10. admiral

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Bende parkura sığamıyacağım konusunda sizinle hemfikirim. O yüzden mangal sahasının daha uygun olacağı kanaatindeim :D .

11. admiral

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Selim kardeşim samiimiyetin için teşekkür ederim :) . Niyet 14-15 Nisan'a belki daha önce tanışmak kısmet olur. Saygılarımla.
  12. admiral

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Geziniz ve paylaşımınız çok keyifli olmuş .Forumdaki muhabbet gezidekinden çok daha uzun ve keyifli oluyor gördüğüm kadarıyla.Kendi adıma kaçırdığıma çok üzüldüm.Sizlerle tanışmak ve gezi ortamında sohbet etmek isterdim(Tabi grubunuzu...

13. admiral

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Alakanıza teşekkürler.. :D
  14. admiral

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Daha uzun olması sıkıntı yaratırmı? Gerekirse iki parça yapabilirim. Teşekkür ederim.
  15. admiral

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Keyifli bir gezi , güzel bi paylaşım olmuş elinize ve emeğinize sağlık.İnşallah birdahaki sefere aranıza katılmak kısmet olur. Saygılarımla.

16. admiral

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Aracımın ve kendimin yarışmak için hazır olamadığını biliyorum.Ancak iyi bir aktivite ve benim için iyi bir tecrübe olacağı düşüncem her geçen gün kuvvetleniyor.Forumdaki paylaşımları gördükçe heyecanım gitgide artıyor ,etkinlikleri iple...
  17. admiral

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Mümin bey hayırlı olsun aracını iyi günlerde kullanın.
  18. admiral

31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım

Ynt: 31 martta off road yapmak isteyenler, parkuru beraber kararlaştıralım Merhabalar belki yeri değil ama; strap için belli bi uzunluk varmıdır yoksa bir iki ayrı parça olması dahamı iyi olur? Cevap için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

19. admiral

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bu öneriye bütün kalbimle katılıyorum. Saygılarımla........
  20. admiral

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Hayırlı olsun ,iyi günlerde kullanın.Aramıza hoşgeldiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri