Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

Yeni Rio Ön Far Soyulması

Ynt: Yeni Rio Ön Far Soyulması uzak doğu araçlarının kaçak test aleti

2. huseyin43

Ynt: Yeni Rio Ön Far Soyulması .... kar
  3. huseyin43

Ynt: Yeni Rio Ön Far Soyulması kızgın kobra :)

4. huseyin43

Ynt: Yeni Rio Ön Far Soyulması koltuk başlık sesine gıcık olanlar işte çözüm
  5. huseyin43

aracımın farında soyulma vardı orjinal farlarla granti kapsamında değiştirildi....

6. huseyin43

Cj5 Motor Değişimi Hakkında Bilgi Talebi

Ynt: Cj5 Motor Değişimi Hakkında Bilgi Talebi selamlar yakıttan ötürü satıyorsanız aracı değiştirin , satın bozmayın aracı yani :) saygılar

7. huseyin43

Cj5 1.3 Motor 1960 Modeller Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz

Ynt: Cj5 1.3 Motor 1960 Modeller Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz 1.3 cj enteresan
  8. huseyin43

4 inç yükseltme ve oluşabilecek sorunlar

Ynt: 4 inç yükseltme ve oluşabilecek sorunlar başa gelecek çok şey var. en iyisi sen 2.5incyap
  9. huseyin43

4 inç yükseltme ve oluşabilecek sorunlar

Ynt: 4 inç yükseltme ve oluşabilecek sorunlar selamlar bence en önemlisi Defransyel acıları. sadece kupadan yapar makas küpelerinden 5cm ve makaslara 5cm kavis verirseniz hazır kite gerek kalmaz. biraz daha yüksek olsun dersenizde araçta hızlı giderken dalmalar çıkmalar savrulmalar meydana...

10. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu kütoff ...

11. huseyin43

CJ8 araç hakkında yardım

Ynt: CJ8 araç hakkında yardım resimden yorum yapmak zor ama bi problem var şase mi kupamı belli değil
  12. huseyin43

4x4 Kia Besta Panelvan,a Yeni Nesil Turbo Dizel Motor

Ynt: 4x4 Kia Besta Panelvan,a Yeni Nesil Turbo Dizel Motor selamlar kütahyada bi dönem kia yetkili servisligi yaptım. kia besta motorları cok nazik ve ustasının yüzünü agartmayan cinsten sag gösterip sol vuran motorlardır. kia'nın tci 2500 motoru hundai motorunun turbolu halidir çok güçlü...

13. huseyin43

Sac hardtoplı cj8'in kasasini sezonluk acmak kaportada sorun olur mu?

Ynt: Sac hardtoplı cj8'in kasasini sezonluk acmak kaportada sorun olur mu? bence siz o kaportacıya gitmeyin başka işini seven birisine gidin hiç bişey yoksa bile çükürleri bahane edip aracı kaportaya sokabilir :D
  14. huseyin43

Sac hardtoplı cj8'in kasasini sezonluk acmak kaportada sorun olur mu?

Ynt: Sac hardtoplı cj8'in kasasini sezonluk acmak kaportada sorun olur mu? selamlar kaportada bişey olmaz ama boyada problem olabilir şaç kabin üzerindeyken boyanmışssa altta kalan boya biraz farklılık gösterebilir çıkarırken dikkat etmek gerek boya ve kaportaya saygılar...
  15. huseyin43

baskı balata

Ynt: baskı balata selamlar bu işlerin içinde biri olarak debriyaj balatasının çakılması hiçte iç açıcı bişey değildir sizin için ve aracınız içinde şöyle varsayalım baskıbalata bilya fiyat olarak kesin ve net bilmiyorum örnegin 500TL diyelim ustanınişçiligiyle beraber 700-800 arası tutu...

16. huseyin43

cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ?

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? o araç hikayesi başka olabilir yada cok benzer bi araç üretti bunlar mesela bu resimdeki jeepin markasını bilen varmı cj cok benziyor ?
  17. huseyin43

satılık jeep şasesi

Ynt: satılık jeep şasesi hikaye süpermiş ama :D
  18. huseyin43

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? yakıt değilde 94 model cj5 enterasan geldi bana :D

19. huseyin43

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? 94 cj5 ? enterasan resim paylaşır mısınız?
  20. huseyin43

1995 KİA ROCKSTAR 2.2 DİZEL HAKKINDA YARDIM

Ynt: 1995 KİA ROCKSTAR 2.2 DİZEL HAKKINDA YARDIM selamlar bu aracın akıbetini merak ettim sorun helledildimi ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri