Arama sonuçlarınız

1. kopele08

Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) teşekkürler detaylar için daha sonra iletişime geçicem :D

2. kopele08

Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Mrb; bizde Eskişehir'den 2 kişi katılmayı düşünüyoruz, acaba Eskişehir'den Bursa otogara sizinde orada olacağınız saatte varsak, size katılabilir miyiz?
  3. kopele08

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz 20 gün önce 70lt quechua marka çantayı aldım gayet güzel ve kullanışlı bir çanta, gocebe sanada bu çantayla özellikleri tamamen aynı ama 60 lt olanını öneriyorum. benim aldığım http://www.decathlon.com.tr/Forclaz-70L-Easyfit-Doga-Yuruyus-Sirt-Cantasi-Yesil,PR-49671.html...

4. kopele08

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? mrb Quechua'nın şu '' http://www.decathlon.com.tr/Symbium-70-Doga-Yuruyusu-Buyuk-Boy-Sirt-Cantasi,PR-12308.html '' modeli hakkında bir bilgisi ve deneyimi olan var mı arkadaşlar? sizce 2-3 günlük kampçılık içi uygun mudur?
  5. kopele08

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi uzun zamandır çadır arayışındayım ve sonunda husky falcon ve evolite k-2 arasında kaldım aslında husky daha tanınmış ve güvenilir bir marka ama hem ağırlık hemde genişlik ve yükseklik açısından evolite daha iyi. sorun şu ki evolite k-2 modeli hakkında sadece 1 tane yorum...

6. kopele08

Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım

Ynt: Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım anladım teşşkerürler ;)

7. kopele08

Ynt: Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım birde ölçülere baktım yükseklik evolite da 120 cm, falcon da 115 gözüküyo falcon daha çok zorlar gibi, bir şey daha sormak istiyorum evolite ın kapısında sineklik var mı?
  8. kopele08

Makalu Emotion Uyku Tulumu -22

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 doğru söylüyosun kurdurup bakmak lazım, evolite ı hiç gördünmü yada kurdurdun mu :D
  9. kopele08

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 iki kişi için yeterli mi değil? eğer öyleyse çoğu iki kişilik çadırlar 145 cm falcon 160 cm eninde, iki kişi için biraz daha rahat olur diye umuyorum

10. kopele08

Ynt: Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım çok iyi anlatmışsınız fakat sizinde en son dediğiniz gibi fiyatı da az değil 510 lira şuanda, sizce 60 lira daha verip husy falcon mu alsam.

11. kopele08

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 hahaha valla çok sabrettim biraz para biriktirdim o yüzden şuan alıyosan bir kere al en iyisini al politikasını uyguluyorum ;D çadır içinde evolite K2 ile husky falcon arasında kaldım ona da karar verdim mi tamamdır ;D
  12. kopele08

Ynt: Makalu Emotion Uyku Tulumu -22 bende kendimce araştırdım, valla bu markayı kullanan çok kişiye rastlamadım ama yakından gördüm ve katlanmış hali hacim olarak HUSKY 'ye göre çok büyük geldi bana, sonuç olarak ne olursa HUSKY den şaşmamaya karar verdim ;)

13. kopele08

Ynt: Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım salih bey bende sizin gibi husky falcon almayı düşünürken son anda bu çadırı gördüm çok büyük bir hevesle de bu başlığı okudum ;D 2012 de yılındaki bir yazışma olduğu için kesinlikle kullanım deneyimlerinizi yazmışsınızdır diye beklerken hayal...
  14. kopele08

İki gün önce atlaskamp'a gittim bana MAKALU EMOTİON -22 UYKU TULUMU önerdiler, husky satmayı bırakmışlar. Bu marka hakkında bir bilgisi olan var mı? http://www.atlaskamp.com/emotion-uyku-tulumu-22/
  15. kopele08

Husky Burton Çadır 4 Mevsimlik 2-3 Kişilik

Bu işlere yeni başlayan biriyim. Uzun zamandır öncelikle bahar ve yaz aylarında daha sonra tecrübe kazandıkça hafif kış şartlarında kullanabileceğim bir çadır arıyorum, sonunda Husky Falcon'a karar verdim. Fakat son anda Huky burton dikkatimi çekti, biraz inceledim falconla arasında; kar...

16. kopele08

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Ayrıca arhavide konaklmak için doğayla iç içe kamilet vadisinde bulunan kamilet konaklarını öneriyorum. http://www.mencunaturizm.com/?SyfNmb=1&pt=Anasayfa
  17. kopele08

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. kerim bey öncelikle bu güzel paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. doğaya olan saygı ve duyarlılığınız için ayrıca takdir ediyorum. Gezdiğimiz yerlerdeki doğal güzellikleri korumak ve sahip çıkmakta oraları görmek kadar...
  18. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi çok haklısnız arkadaşlar bende pek istediğimden almadım aslında ama malum titanium ekipmanlar çok pahalı, şimdilik bununla biraz idare edip daha sonra titannium almayı düşünüyorum.

19. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi neden? ben de pek sevmem ama bu ürünü çok beğendim.
  20. kopele08

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Sipariş ettiğim pişirme seti geldi belki size de faydası olur diye ilk izlenimlerimi paylaşıyim dedim, *öncelikle tek korkum alüminyum karışımı bir malzeme olduğu için yemeklerin yapışmasıydı geldiği gibi dayanamadım sucuklu yumurta yaptım ;D gerçekten bazen 100...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR