Arama sonuçlarınız

1. A

Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk

İbrahim bey merhaba. Mükemmel bir gezi yazısını neredeyse ara vermeden okuyup bitirdim. İtiraf etmeliyim ki çok keyif aldım ve aynı zamanda ileride yapacağım gezi içinde çok fazla bilgi edindim. Bu güzel gezi yazısı için size teşekkür ediyorum. 2015 yazı için benimde ailece uzun bir gezi planım...

2. A

2 Aylık Kuzey Avrupa Gezisi İçin Her Türlü Öneri Ve Uyarılarınızı Bekliyorum.

Arkadaşlar yeniden Merhaba. 29 haziran tarihinde başlamış olan İskandinavya turumuzda Nordkapp'a ulaştık gezimizi sorunsuz bir şekilde tamamlayarak ülkemize geri döndük. Bu gezi sırasında edindiğim tecrübe ve gezide çekmiş olduğum fotoğrafları sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.En kısa...
  3. A

Karavan Ruhsatında Trafik Tescilde Yapılan Hata

Ynt: Karavan Ruhsatında Trafik Tescilde Yapılan Hata Sayın Metin Türe Evet gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Bugün bütün gün uğraştım. Şimdi yarında uğraşacağım. Tuvturk ten aldığım belgede M1 sınıfı yazmasına rağmen polis memuru N1 yazmış. Biraz araştırdım. Memurdan kaynaklı hatalarda...

4. A

Ynt: 2 Aylık Kuzey Avrupa Gezisi İçin Her Türlü Öneri Ve Uyarılarınızı Bekliyorum. Ferhat bey merhaba. Hazırlıklarımı yaparken sizin gezi notlarınızı da Hüseyin beyin gezi notları gibi defalarca okudum. Ve çok faydalandım. Nordcape ten sonra dönüş rotam sizin rotanıza yakın bir seyir...
  5. A

Karavan Ruhsatında Trafik Tescilde Yapılan Hata

Değerli arkadaşlar Karavanımı teslim aldım. Ruhsatını motokaravan olarak değiştirmek için bugün trafik tescil bürosuna gittim. Tanıdık bir polis evlerimiz yakın olduğu için hazırlanmış ruhsatı alıp bana getirdiğinde ruhsata aracın sınıfının N1 olarak kaydedildiğini gördüm. M1 olarak...

6. A

Ynt: 2 Aylık Kuzey Avrupa Gezisi İçin Her Türlü Öneri Ve Uyarılarınızı Bekliyorum. Hüseyin bey, önerilerinizden çok faydalanıyorum. 26 Haziran'da izine ayrılıyor ve hemen yola çıkıyorum. Vermiş olduğunuz bilgiler ve Norveç gezi yazınız bana çok yardımcı oldu. Rota belirlememde son derece...

7. A

Merhaba arkadaşlar Haziran başından temmuz sonuna kadar 2 aylık bir kuzey Avrupa turu planlıyorum. Eşim ve çocuklarımla Nord Cape 'e kadar Norveç fiyordlarını gezerek çıkıp Finlandiya üzerinden St Petersburga inmeyi ve takiben geri dönmeyi planlıyorum. Daha önce motorumla geziyordum. Ancak...
  8. A

Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var

Ynt: Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var Merhaba Adıyaman'da doktor olarak çalıştım. Bu nedenle Nemrut'a defalarca çıktım . Maalesef Adıyaman tarafından yol biraz uzun ve bozuk. Ama kesinlikle güvenlik sorunu yok. Zirve de yada yol üzerindeki kampinglerde konaklayabilirsiniz. Bir kez 19 mayıs...
  9. A

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Merhaba İlginiz için teşekkür ederim. Bu gün yapılmakta olan karavanımla ilgili bilgi almak için Dolphin karavandan Suat beyle görüşürken bu konuyu kendisine sordum. Şu an için araçlara koltuk ilavesi maalesef mümkün görülmüyor. Ancak karavanlardaki...

10. A

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Merhaba Camper tipi karavan yaptırmakta olan ve yurt dışı gezi planlayan yeni bir katılımcı olarak burada yazılanlar beni endişelendirmeye başladı. Eşim ve iki oğlumla yurt dışı gezi yapma planlarımız var.En azından ilk gezimiz bu şekilde...

11. A

Karavanımı Teslim Aldım

Ynt: Karavanımı Teslim Aldım Merhaba Karavanınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı diliyorum. Bende sizin gibi karavan yaptırmak için bir çok alternatif arasından Dolphin karavanı seçtim. Karavanın yapım aşamasında sizin yaşadığınız heyecanı şu an bende yaşıyorum...
  12. A

Yurt Dışı Gezilerde Uydudan İnternet Erişimi İçin Önerileriniz.

Merhaba Uzun motosiklet gezilerinden sonra karavancılığa adım atmak üzere olan bir katılımcı olarak ; karavanımı teslim aldıktan sonra 2 ay süreli bir kuzey Avrupa turu yapmayı planlıyorum. Ailem ve arkadaşlarımla olan iletişimimi sadece kamping alanlarındaki internet hizmetlerine bağlı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR