Arama sonuçlarınız

1. kenantaygun

Vitara Cam Düğmesi Çözüldü. (İhtiyacı olanlar kesin baksın)

Ynt: Vitara Cam Düğmesi Çözüldü. (İhtiyacı olanlar kesin baksın) Sadece arka kapıdakiler çalışsın el freni konsolundakilerin çalışmasına gerek yok derseniz bozuk olan düğmeyi sökün. araçtan gelen kabloların bağlı bulunduğu soketi karşınıza alın. düz tarafı alttta, girintili çıkıntılı üstte...

2. kenantaygun

Ynt: Vitara Cam Düğmesi Çözüldü. (İhtiyacı olanlar kesin baksın) antibiyotik :D
  3. kenantaygun

Aracımda eksik ve çalışmayan cam kaldırma düğmeleri vardı. Birçok parçacıya girdim çıktım boşuna arama sıfırını zaten bulamazsın çıkmacıda bulursan hemen al dediler. Aramadığım çıkmacı kalmadı. Bir tanesinde buldum o da tanesine 100 TL dedi Çıkma cam düğmesi : tanesi 100TL !!!! Neyse aramaya...

4. kenantaygun

Suzuki Vitara 1.6 JLX Hava Akış Metresi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX Hava Akış Metresi ttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-suzuki-vitara-1-6-jlx-hava-akis-metresi-77234425/detay/ Üzerinde yazan kod : B577 E5T51071 3120
  5. kenantaygun

94 1.6 jlx 3k sağ kapı cam açma düğmesi

Ynt: 94 1.6 jlx 3k sağ kapı cam açma düğmesi banada 5 kapının sağ-sol arka kapılardakı teklı ve el freninin üstündeki ikili olanlar lazım. çıkmasına 180 TL dediler. Sanırım bende bu çözüme gideceğim. Teşekkürler resimler için

6. kenantaygun

Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi son zamanlarda hem otomatik hem düz vites vitarayı uzunca kullanma ve deneme şansım oldu. Bakımları yapılmış araçları göz önüne alınca LPG sarfiyatı ; Düz vites : 13 lt Otomatik : 16 lt acı ama gerçek :)

7. kenantaygun

Suzuki Vitara 1.6 JLX Hava Akış Metresi

Merhaba, Suzuki Vitara 1.6 JLX Hava Akış Metresi satılıktır. Parça çıkmadır. Fiyat : 400 TL 0532 559 62 99 nolu telefondan irtibat kurabilirsiniz.
  8. kenantaygun

Satılık Suzuki Vitara Bull Bar Body Kit

Ynt: Satılık Suzuki Vitara Bull Bar Body Kit onu arkadaşımın vitarasına taktık. Sözüm vardı satılınca sana vericem diye :)
  9. kenantaygun

SATILIK 1993 Vitara 1.6 JLX 5k Otomatik

Ynt: SATILIK 1993 Vitara 1.6 JLX 5k Otomatik Teşekkür ederim İlker bey sağolun. Gezenbilir ailesinden değil ama offroad merakı olan bir kişi satın aldı.

10. kenantaygun

Ynt: SATILIK 1993 Vitara 1.6 JLX 5k Otomatik ---- ARAÇ SATILMIŞTIR ----

11. kenantaygun

Ynt: SATILIK 1993 Vitara 1.6 JLX 5k Otomatik maddi ihtiyaçtan dolayı olduğu için takas düşünmüyorum...
  12. kenantaygun

Merhaba, 93 model vitaramı satıyorum. - 1993 model - 82.300 km - 5 Kapı - Otomatik vites - LPG (Ruhsata işli) 1 parça boya var (sol ön çamurluk), değişen yok, Mekanik olarak herşeyi faal ve iyi durumda (Motor, otomatik şanzıman, arazi şanzımanı, hubslar, klima vs) ilan ...

13. kenantaygun

2001 Suzuki Vitara Off Road Donanımlı...

Ynt: 2001 Suzuki Vitara Off Road Donanımlı... Kilit varmı araçta ?
  14. kenantaygun

4 Jant ve 5 Adet 7.50x16 ok144

Ynt: 4 Jant ve 5 Adet 7.50x16 ok144 malik bey hayırlı satışlar. hangi araçtan çıktı bu lastikler? birde hangi araçlara takabiliriiz
  15. kenantaygun

rolantide oksuren vitara... :-)

Ynt: rolantide oksuren vitara... :-) fena olmaz

16. kenantaygun

Satılık Suzuki Vitara Bull Bar Body Kit

Merhaba, Fotoğraflarda araç üzerinde bulunan bull bar body kiti satmak istiyorum. Şu an araç üzerinde değil, çıkarıldı. . 2001 e kadar olan modellere de takılabiliyor. Tekliflere açığım. Takas tekliflerini değerlendirebilirim.
  17. kenantaygun

dürüst satıcıya denk gelemedim

Ynt: dürüst satıcıya denk gelemedim bende yaklaşık 1 hafta önce 1993 model bir jlx satın aldım. Bu araca niyetlenmiştim fakat ekonomik olarak imkanım olmadı. İlandaki vitara hala fovori listemde durmakta. Bu aracın sahibi ile görüşmüştüm. Araç hakkında olumlu bilgiler verdi. Satılmadı diye...
  18. kenantaygun

Trophy Star TNT televizyonu fragmanı offroad

Ynt: Trophy Star TNT televizyonu fragmanı offroad programın bomba olacağı fragmanlardan belli. emeklerinize sağlık.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR