Arama sonuçlarınız

1. E

2012 Model Otomatik Vites Ssangyong Korando Şanzıman Sorunu

Merhaba; acaba tespittemi hata yaptılar,öncelikle şanzıman kontrol ünitesi değişse problem halledilirmiydi.Herhalde acemi usta:smiley:

2. E

Merhaba,sorun nasıl çözüldü.
  3. E

S Sorun nasıl çözüldü.?

4. E

Satiyorum. Hymer Eri̇ba Touring

Markası nedir?
  5. E

Evraksız Avrupa Karavana Ruhsat Çıkartma Yolu?

Bravo ne güzel açıkladınız durumumuzu.

6. E

Yarı Otomatik Tek Kavrama Şanzıman İle Karavan Çekilir Mi?

Merhaba; her yıl yaklaşık 4.000 km yol yapan bir karavancı olarak tavsiyem; mademki bu işe gönül verdiniz çekeceğiniz araç en az 1.300 kg.ağırlığında-1600 cc üzerinde 110 beygirden az olmayan ve düz vites olmalı.Tam otomatik olacaksa da 2.500 cc altında olmamalı.Saygılar.

7. E

Sizce Hangi Karavan Bana Uygun ?

Merhaba; kendi tecrübemi paylaşayım.Diesel Laguna aracım var ve 4.00 metrelik avrupa karavanı çekiyorum.lakin daha büyük karavanı çekmekte sorun yaşarım düşüncesindeyim.Bu çerçevede sizin aracınızla başlangıç olarak mini bir karavan bakmanızı öneririm.(kesinlikle yüksek standartta hafif)
  8. E

750 Kiloymuşşş

Kendisini çok akıllı zannettiği,konuşlandığı yerden belli.Adam resmen yerleşmiş,gecekonduyu kurmuş.Bunun gibi bencillerden samimi karavancılar zarar görüyor.
  9. E

Sevgili Arkadaşlar Bu Karavan Sizce Nasıl, Tavsiye Edermisiniz???

Merhaba bu karavan ın bir önceki sahibi benim.5+1 kişiliktir.Eski yıllarda (bu araç 1990 senesinde karavana dönüşmüştür)Ruhsatta Kamyonet (KARAVAN) olarak tescil edildiği için kamyonet sınıfndan zorunlu trafik sigortası ödeniyor ve kullanıcının geçmiş tramerine göre 600-1600 tl arasında...

10. E

Sevgili Arkadaşlar Bu Karavan Sizce Nasıl, Tavsiye Edermisiniz???

Merhaba indigo'yu satan kişi benim,gerekli bilgiye benden ulaşabilirsiniz

11. E

Karavanda Uyku Tulumu Mu, Battaniye Yorgan Mı?

Karavanda uyku tulumu gereksiz ama yanda çadır kampı da yapacaksanız ayrı.
  12. E

Karavanda Uyku Tulumu Mu, Battaniye Yorgan Mı?

Merhaba kış için battaniye,baharda nevresim yazın bi çarşaf bile işinizi görür.

13. E

Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi

Emeğinize teşekkürler,detaylandıkca daha çok ihtiyacı karşılayacağını umuyorum.Benim gibi Ankara'dan çıkana kadar nereye gideceğini bilmeyenler için çok faydalı.
  14. E

Karavan Kervanına Bende Katıldım. ..

Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Hayırlı olsun,Allah en güzel anlarınızı sevdiklerinizle beraber yaşatsın. :)

15. E

3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım

Ynt: 3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım Atilla bey'e,3 sistem buzdolabı problemiyle ilgili aldığım yardımdan dolayı, teşekkür ederim.
  16. E

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba,Ankara da ikamet ediyorum..Aynı problemi yaşıyorum.Siz hangi şehirdesiniz.Saygılar
  17. E

Alkovenli satılık karavan arıyorum

Herkese Merhaba, 2.el fazla masrafı olmayan Karavan arıyorum.

18. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba,sizleri takip edipde KARAVAN almayı düşünmemek mümkün mü?Garip bir ANKARA aşığı olarak buraların gri-sisli havasından kurtulmak ve gerçek alemle buluşma özlemi çeken çevre ve canlı tutkunuyum.Emekliyim,benim hayallerimi destekleyen ve her...
  19. E

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

Gerçekten de çok güzel olmuş,elinize saglık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd