Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aracı 4 çekere alıyorum on tekerler tutarsız dönüyor arada tir tir tir ses geliyor ve dönmeyi kesiyor sebebi nedir ki uzun zamandır kullanmıyordum 4 çeker olarak ne olmuş olabilir durduk yerde anlamadım.
Birde bu hub veya aks değişimi hakkında güncel fiyat bilgisi olan var mi ?
Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi
Arkadaşlar 33 inc ofsetli mt lastik ve yükseltme yapılmış ford ranger yeterli olurmu acaba olur derseniz bizde katılmak isteriz burak abinin vincine de ortak oluruz ☺
Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.
Ve oğuzhanada katılıyorum üstlere karşı girişken atik ol akıllı cevap ver direk posta ol ne nöbet ne iştima ;) heleki garajdaysan misss bizim devreden bi arkadaş yatmaktan kilo almıştı :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.
Valla kardeş ben gittiğimde kuzu gibi bekliyoduk bere acaba diye ama şimdi acemi birliği usta birliği kafadan açıklanıyo (kısa dönemlerde ) uzun hakkında fikrim yok ama aynıdır oda
Birde benim askerlik bittiyse herkesinki biter...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Burdaki çoğu kişinin yazısının altında ... Den tapatalk ile... Diye bi yazı vardır dikkat ettiysen ;)
Henüz incelemedim daha önce gördüm ama inceleme ihtiyacı duymamıştım ama röntgenini çekecem bu sefer
Ynt: Bahçeşehir ???
abi bu saraçlar sanayi siyesinin tam karşısında bi bp var onun yanından aşşağıya sallan orrası dereye iniyor ister direk karşıya gec dandik bi köprü var toprak yol olimpiyata çıkıyor istersende derenin kenarındaki taki hatta taptalii yoldan onurkentin oraya kadar devam et...
Abi çözeriz atla deve değildir ya o dediğine şuan bakamıyorum telefon açamadı bilgisayardan bakarım hocam o hijack ide yapacam gurur yaptım :) adıda bundan sonra ZORBOZAN olacak :)
Şu hijack i bi inceliyim gelipte ya koca cncler çelik konstrüksiyonlar yapıyoruz bi hijack yaparız herhalde mekanizmasına bi bakıyım olursa imalatına satışa çıkarıcam gezenbilire özel :)