Arama sonuçlarınız

1. peaceseller

Ankara'da Suzuki Servis

Ynt: Ankara'da Suzuki Servis Kanguru ya gitmeyin de nereye giderseniz gidin.Ben aracı ilk aldığımda gitmiştim,o zaman aracı daha tanımıyordum tabi.Çok güzel kazıklandım. Tecimeroğlu ndan ise memnun kaldım.

2. peaceseller

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 04. Bölüm Duyurusu (Rize)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) Emeği geçenlerin eline sağlık. Tek eleştirim programdaki müziklerin biraz sinir bozucu olması ::) Tabi benim düşüncem, sevenler olabilir. Telif maliyeti söz konusu olacağı için mi daha iyi müzikler seçilemiyor?
  3. peaceseller

Satılık 4 adet Kumho Izen RV KC16 225/70/16 4x4 Kış Lastiği

Merhaba Aralık 2011 de alınmış ve 2008 Grand Vitara ile 3 ay sadece asfaltta kullanılmış tertemiz 4 adet Kumho Izen RV KC16 225/70/16 4x4 Kış Lastiğimi satıyorum. 4 adet 700 tl dir.

4. peaceseller

Ankarada vitara ustası tavsiye edebilirmisiniz ?

Ynt: Ankarada vitara ustası tavsiye edebilirmisiniz ? Şaşmaz da İmaj Japon varmış,orayı övüyorlar.Ben gitmedim ama 60000 bakımına oraya gitmeyi düşünüyorum.
  5. peaceseller

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Cuma günü Cooper bayisine gidip Cooper ST 225 75 16 ebat bir tane deneme amaçlı taktırıp baktım. Ebadın araç üzerindeki duruşu ve lastik hoşuma gitti, ben de söktürmedim, 5 tane aldım. Kuru asfaltta biraz ses dışında hiçbir sıkıntı...

6. peaceseller

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Satıcıdan şimdi aldığım bilgiye göre 30-35 güne BF AT ler Türkiye'ye girmeye başlayacakmış. Adımı yazdırdım, gelince haber ver dedim. Yaklaşık fiyat taksitli 290 TL, peşin 270 TL olacakmış.

7. peaceseller

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Aciliyet Nisan'da havalar ısınınca başlayacak. Araçta kış lastiği var çünkü. Ben Nisan'a kadar bekleyeceğim bakalım. Teşekkür...
  8. peaceseller

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz BF Goodrich AT 235 70 16 bulsam alacağım da Ankara'da sormadığım yer kalmadı. Maalesef yok, merkez depoda da yok, getirtemiyorlar.Nasıl iş anlamadım. Cooper'a yöneleceğim gibi görünüyor mecburen. Cooper bulunuyor. Cooper ST düşündüm onda...
  9. peaceseller

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Teşekkürler o hesaplamaları biliyorum, dediğiniz gibi pratik tecrübesi olan varsa diye sordum. Gerçi marka-ebat bulunabilirlik sıkıntılarından dolayı 225 75 16 alacağım gibi.

10. peaceseller

suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi Evet 2008 grand

11. peaceseller

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Peki standart olan 225 70 16 yerine 225 75 16 mı yoksa 235 70 16 mı daha mantıklı olur?
  12. peaceseller

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... 1500 € yu ve 30 kg ı aşmadığı sürece %20 idi en son.Aşarsa ticari mala girer,gümrük komisyoncusu tutmanız ve %50 kredi civarında vergi ödemek gerekir diye biliyorum.bu konuda uzman değilim,siz yine bu konuyu araştırın.

13. peaceseller

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... Türkiye'de bulabiliyorsanız bulaşmayın. Çok büyük ihtimalle astarı yüzünden pahalıya gelir. Bulamıyorsanız ve mutlaka almam lazım diyorsanız da vergili fiyatını şimdiden hesaplayıp paranızı ona göre hazırlayın ;)
  14. peaceseller

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... O ekranda sadece nakliye yazıyor, bahsedilen sadece nakliye ücretidir. Zaten satıcı gümrükle falan ilgilenmez, gümrük alıcının sorunudur. Hiçbir alışverişte satıcı gümrük vergisi tahsil etmez, adı üstünde bu vergidir, alıcıya aittir, zaten alıcının ülkesine göre değişir...
  15. peaceseller

Sx4 lift kit...

Ynt: Sx4 lift kit... Gümrük olayının garantisi yok. Aşağıdaki linki okuyun: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28386.0

16. peaceseller

Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması

Ynt: Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması Bir de böyle bir şey var: http://www.ironman4x4.com/html/press_Suzuki.html
  17. peaceseller

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi Fazla bile gelir
  18. peaceseller

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi Aşağıdaki konuda da değiştirenler var: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33728.0 Ayrıca İngilizce kullanma kılavuzunda da aşağıdaki şekilde yazmakta: Your air conditioner is equipped with air filters. Clean or replace them as...

19. peaceseller

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi 2.0 ını alalı bir ay oldu... Dayanıklı olduğu söyleniyor.. Aynı motor hacmindeki binek bir aracın performansını beklenmez, yeni motor teknolojilerine sahip araçların performansı da beklenmez, motor eski teknoloji, paşa paşa ağırkanlı sürmek...
  20. peaceseller

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Maliyet konusunda bilgi verebilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri