Arama sonuçlarınız

1. K

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

iki takipçiye sordum birisi evet plan proje olmadan takabilir dedi diğeri mutlaka ruhsatta olmalı dedi ???Doğrusunu kim bilir ya da kanunun hangi maddesinde yer alir bu konu

2. K

Niva'ya Kışlık Lastik

Ynt: Niva'ya Kışlık Lastik Teşekkür ederim lastik işini karara bağladık, şimdi arazi vitesleri nerde ne zaman kullanılır onu araştırıyorum forumda
  3. K

Niva'ya Kışlık Lastik

Ynt: Niva'ya Kışlık Lastik Ok144 te karar kıldım ve taktırdım asfaltta baya uğultu yapıyor ama sorun değil

4. K

Niva'ya Kışlık Lastik

Ynt: Niva'ya Kışlık Lastik Sağol bakayım
  5. K

Niva'ya Kışlık Lastik

Ynt: Niva'ya Kışlık Lastik jantların ölçüsü 16inc. Fiyat güzelmiş ama ben daha çok asfalt dışı kullanım için bir lastik arıyorum GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. K

Niva'ya Kışlık Lastik

Merhabalar aldığım niva nın üstünde asfalt lastikleri mevcut kış lastiği olarak siz olsanız Lassa OK 144 mü alırsınız petlas ta 60 ya da buna benzer bir traktör lastiğimi? deneyim sahibi abilerin, arkadaşların yorumlarını rica ediyorum GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. K

Lada Niva Aranıyor

Merhabalar, bütçem max. 10bin tl. yeni kasa 95 ve sonrası tercihim İzmirde oturuyorum.
  8. K

14 inc jant için çamur lastiği bulunabilir mi? yardım lütfen

14 jant için çamur lastiği bulunabilir mi? elinde olan izmirde adresini bilen ya da internet sitesi bilen var mıdır? yardım lütfeen.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.